Zemeņu-banānu saldējuma kokteilis grupas "Apvedceļš" solista Jāņa Krūmiņa gaumē

Jau nākamnedēļ, 13. augustā, notiks vecākajai paaudzei veltītais festivāls “Zelta ritmi”, ko sesto gadu rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Un kas gan ir vasara bez zaļumballes, tāpēc pasākuma noslēguma daļā muzicēs un ļauties dejotpriekam aicinās grupas “Apvedceļš” solists Jānis Krūmiņš, kurš atklāj – viņa vasara nav iedomājam bez zemeņu-banānu saldējuma kokteiļa.
Grupas “Apvedceļš” solists Jānis Krūmiņš atzīst – saliekot kopā zemenes, banānus un saldējumu šaubu nav, ka našķis būs izcils!

FOTO: Publicitātes foto

Grupas “Apvedceļš” solists Jānis Krūmiņš atzīst – saliekot kopā zemenes, banānus un saldējumu šaubu nav, ka našķis būs izcils!

Festivāls “Zelta ritmi” ir īpaši vecākajai paaudzei veltīts izglītojošs, izklaidējošs un saliedējošs pasākums, kura laikā dienas garumā iesaistīties lekcijās, radošajās darbnīcās un baudīt koncertu. Koncertā uzstāsies dažādi senioru kolektīvi, kopā pulcējot vairāk nekā 200 skatuves mākslinieku no visas Latvijas. Norises laiks un vieta: svētdien, 13. augustā, no plkst. 11.00 Rīgā, Esplanādes parkā, skvērā aiz Latvijas Nacionālā Mākslas muzeja. Pasākums ir apmeklējams bez maksas! Vairāk uzzini www.zeltaritmi.lv

 

 

Grupas “Apvedceļš” solista Jāņa Krūmiņa zemeņu-banānu kokteilis

 

Sastāvdaļas:

  • 200 g zemenes
  • 2 vidēji lieli banāni
  • 500 g vaniļas saldējums (var ņemt arī šokolādes, ja labāk garšo)
  • 0,7 l sula (vislabāk garšo ar persiku vai plūmju sulu)

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

Visas sastāvdaļas liek blenderī un kuļ kādas divas trīs minūtes, tad lej glāzēs. Var pasniegt ar svaigām ogām, kas nedaudz uzgrieztas kokteilim pa virsu, vai dzert tāpat. 

 

 

Par festivālu “Zelta ritmi”

  • Norises laiks un vieta: svētdien, 13. augustā, no plkst. 11.00 Rīgā, Esplanādes parkā –skvērā aiz Latvijas Nacionālā mākslas muzeja.
  • Koncertu vadīs aktieris Juris Hiršs un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu 2023. gada Rīgas vasaras kultūras programmas ietvaros, apdrošina Balta.

Saistītie raksti