Latvijas svētkos galdā cel sarkanbaltsarkanus ēdienus. Recepte

Latvijas dzimšanas dienā kopā ar ģimeni pagatavo svētku pusdienas. Lai šī maltīte atšķirtos no ikdienas, centies izmantot tikai baltus un sarkanus produktus. 

FOTO: Shutterstock.com

Latvijas dzimšanas dienā kopā ar ģimeni pagatavo svētku pusdienas!

Latvijas dzimšanas dienā kopā ar ģimeni pagatavo svētku pusdienas. Lai šī maltīte atšķirtos no ikdienas, centies izmantot tikai baltus un sarkanus produktus, piemēram, bietes, tomātus,  papriku, zemenes, avenes, dzērvenes, krējumu. 

Svētku pusdienās vari pagatavot - siļķi kažokā, kārtainos salātus ar bietēm, biešu vai tomātu zupu. Saldajā vari pasniegt želeju ar vaniļas mērci vai kūku ar augļiem un putukrējumu. Ja galdā vēlies celt kādu citu ēdienu, tad vari to dekorēt ar maziem Latvijas karodziņiem. 

Ja esi nolēmis savus mīļos palutināt ar gardu želeju vaniļas mērcē, recepti tās pagatavošanai vari lejupielādēt.

Reklāma
Reklāma