Tēva dienas festivālā veiklības un atjautības stafetēs ģimenēm sarūpētas arī balvas

Tēva dienas desmitās jubilejas festivālā, kas šogad notiks svētdien, 10. septembrī, gaidāmas dažādas stafetes, atjautības uzdevumi un pat brīvdabas sporta zāle, kur par dalību katra ģimene saņems arī balvas. Tās sarūpējuši svētku atbalstītāji "Silvanols", "Akvile" un "Druva".
Tēva dienas festivāla atbalstītāji sarūpējuši daudz dažādas aktivitātes un balvas dalībniekiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēva dienas festivāla atbalstītāji sarūpējuši daudz dažādas aktivitātes un balvas dalībniekiem.

Tēva dienas gājienu un festivālu Rīgā ar mērķi godināt tētus rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, un šogad tas notiks jau desmito gadu. 

 

Tēva dienas gājiens

Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00.

 

Tēva dienas gājiena maršruts

Brīvības piemineklis → Brīvības bulvāris → Elizabetes iela → ieiešana Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Kr. Barona ielas stūra vārtiem.

 

Svētki Vērmanes dārzā

Vērmanes dārzā desmitā Tēva dienas festivāla svinēšana notiks līdz pat plkst. 16.00.

Uz skatuves būs koncerts, priekšnesumi un balvu izloze uz Lielā Laimes rata, bet
Vērmanes dārza teritorijā Izklaides un aktivitātes paredzētas ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! Tētim varēs uztaisīt dāvanu vai kroni, būs svinīgas fotosienas un iespēja kopīgi ieturēt maltīti brīvdabas kafejnīcās.

 

“Akvile” jautrās pudeļu sacensības

 

Šī nudien ir aizraujoša stafete, kuras laikā var arī kārtīgi izsmieties. Īpaši jautri ir, ja sacensības savā starpā sarīko vienas ģimenes locekļi vai draugi – šķietami vieglā atrakcija patiesībā prasa nelielu piepūli, izdomu un galvenais spēju sadarboties. Pēc stafetes katrs dalībnieks balvā saņems “Akvile” dabīgo ūdeni. 

 

Reklāma
Reklāma

Būt aktīviem dabā aicinās “Silvanols”

 

Dabas sporta zāli ar dažādām aktivitātēm sarūpējis Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums “Silvanols”, kas jau 28 gadus izstrādā un ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces, kosmētiku un zāles, izveidojot ap 50 augstvērtīgu, inovatīvu un efektīvu produktu portfeli dažādām indikācijām, ar kura palīdzību uzlabot cilvēku labsajūtu un dzīves kvalitāti.

Katras stafetes dalībnieks saņems kādu pārsteiguma balviņu, bet mazākos Tēva dienas festivāla apmeklētājus iepriecinās draudzīgais “Silvanola” maskots zaķis. Tāpat “Silvanols" teltī būs iespēja iepazīties ar uzņēmuma produkciju un noskatīto iegādāties par īpaši izdevīgu cenu. 

 

“Druvas” veiklības un atjautības spēle ar varenu balvu

Tēva dienas festivālā katram būs iespēja pamieloties ar gardo un tepat Tērvetē tapušo “Druvas” saldējumu. 

 

To varēs gan nopirkt, gan iegūt balvā. Kā? Piedaloties tētu un bērnu veiklības un atjautības stafetē. 

 

Katra ģimene, kura izpildīs dotos uzdevumus, balvā saņems “Druvas” saldējumu 500 g iepakojumā.  

 

Jaunākajai informācijai par Tēva dienas gājienu un festivālu seko līdzi www.tevadiena.lv!

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti