8. jūlijā vārda dienu svin Ada, Adele, Antra

Kalendārā neiekļautie vārdi: Adaļa, Adela, Adeļa, Adelaida, Adelaīda, Adelaide, Adelgunde, Adelheida, Adelheide, Adelija, Adēlija, Adelions, Adeljans, Adeļjons, Adija, Adis, Antris, Fevronija, Nimmija, Nimue, Nira, Nīra, Nita.
Personvārdus skaidro Gunnars Treimanis.

FOTO: Shutterstock.com

Personvārdus skaidro Gunnars Treimanis.

Ada

Enerģijas un spītības mistrojums. Ar to arī gāž kalnus un podus... Nav tādas nozares, kurā Ada nevarētu ielauzties. Nerēķinās ar cēloņiem, jo zina, ko grib panākt. Var bieži "iet ragos" ar vistuvākajiem cilvēkiem milzīgās pašpārliecinātības dēļ. Kaut dzīvi izmalko ar garšu un nekad nezaudē humoru. Labāku kalkulētāju par Adu grūti iedomāties.

 

Adele

Versmainas baudas apvienojums ar prātu. Adele necieš nekādus ierobežojumus. Tāpēc var klāties grūti ar dzīves partneriem.

Reklāma
Reklāma

 

Antra

Pirmais tips. Būtiskais ir tas, ko viņa slēpj, – alkas pēc nesatikta liktenīgā vīrieša, mīlas pārvērtību nežēlīgumu, spēcīgu jūtu neatkārtojamību. Meklē jēgu profesijā, un tur viņas talants uzzied ar dievišķu elpu. Kad Antra dzīvo mākslā, viss zūd. Jo uzvar sirds. 

Otrais tips. Reāli domājoša, prot iejusties sabiedrībā un aktīvi kārto itin visu – savu dzīvi, darbu, vidi. Zināma godkāre un ārkārtīgs egoisms ļauj šai Antrai nokļūt parādību degpunktā. Taču gaume un elastīgums Antru izvirza uzvarētājos