28. jūnijā vārda dienu svin Kitija, Viestards, Viesturs

Kalendārā neiekļautie vārdi: Klitija, Narcise, Narciss, Narciza, Nargisa, Nargiza, Vestards, Viestars, Viestarts, Viesturis, Vieturs.
Personvārdus skaidro Gunnars Treimanis.

FOTO: Shutterstock.com

Personvārdus skaidro Gunnars Treimanis.

Kitija

Kaislība bieži kļūst stiprāka par mīlestību, tāpēc Kitija simpatizē vīrieša spēkam. Kad šī kaislība apdziest, sirdī var rasties tukšums. Taču Kitijai jau no bērnības raksturīga iedzimta rotaļība, bezbēdība un romantiski uzbrāzmojumi, kas skar viņu līdz būtības dziļumiem. Kitija negrib atteikties no sapņa par ērtu dzīvi.

 

Viestards

Mīl iekārtot māju, atzīst līdzsvara principu, pieraksta izdevumus un ienākumus. Apsviedīgs un nav uz mutes kritis, sabiedrībā mīl dziedāt tik skaļi, ka blakus sēdošajam jāaizspiež ausis...

Reklāma
Reklāma

 

Viesturs

Pirmais tips. Siržu lauzējs. Aizplīvuroti prot attaisnot savus nedarbus, tāpēc sievietēs izraisa ziņkārību. Ir ļoti viegli aizkaitināms, ja partneris gadās spēcīgāks. Tad viņam patīk ieņemt nesaprastā pozu, neļaujot iedragāt pašcieņu. 

Otrais tips. Šis Viesturs ir piekāpīgs un izpalīdzīgs. Taču viņam ir sarežģītas attiecības ar tādām sievietēm, kuras necieš pārlieku loģiskumu un kategoriskumu.