Mīlasstāsts, kas aizkustinājis pasauli: viņi satikās pēc 73 gadu šķirtības. VIDEO. FOTO

Otrā pasaules kara laikā viņam bija 21, viņai -17 gadu. Starp Norvudu Tomasu un jauniņo Džoisu uzdzirksteļoja patiesas jūtas, taču liktenis izpēlēja pārpratumus. Tagad, kad pagājuši jau 73 gadi kopš viņu pēdējās sazināšanās, abi atkal satikās. Šis ir stāsts, kas aizkustinājis pasauli un pat rūdītākajiem ciniķiem liek noticēt, ka brīnumi ir iespējami.

Pāris, kuri jaunībā samīlējās, viens otru atkal satiek pēc 73 gadiem. Šo Valentīndienu viņi pavadīs kopā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pāris, kuri jaunībā samīlējās, viens otru atkal satiek pēc 73 gadiem. Šo Valentīndienu viņi pavadīs kopā.

 

Norvuds Tomass dzimis ASV, un kara laikā abi jaunie cilvēki satikās Londonā. Draudzējās, gāja uz randiņiem, mīlēja viens otru... Taču tad Norvuds bija spiests atgriezties savā dzimtenē, un abu attiecības pārgāja uz vēstuļsaraksti. Vienā no tām Norvuds savai sirdsdāmai centies pateikt, ka vēlas viņu precēt un dibināt ģimeni, taču tādā gadījumā Džoisai būtu jāpārceļas pie viņa uz Ameriku.

 

Abu mīlnieku starpā bija noticis kāds pārpratums, kaut kas meiteni bija aizvainojis, un viņa ne tikai nedevās pie Norvuda, bet arī pārtrauca saraksti vispār. Norvuds palika ar salauztu sirdi, un visa turpmākā mūža garumā tomēr nespēja Džoisu izmest no galvas.

 

Džoisas dzīves līkloči aizveda viņu uz Austrāliju, kur viņa nodibināja ģimeni. Arī Norvuds apprecējās. Abiem dzima bērni, un dzīves ritēja savu gaitu.

 

Jau cienījamā vecumā mūžībā aizgāja Norvuda sieva, atstājot viņu atraitņos. Džoisa Austrālijā bija no vīra šķīrusies jau sen. Un tieši atraktīvā kundzīte reiz palūdza savam dēlam interneta plašumos mēģināt atrast Norvudu Tomasu. Tavu brīnumu! Viņš bija dzīvs un ļoti labprāt ļāvās Džoisas dēla noorganizētai sarakstei „Skype” programmā. Tur viņi abi ieraudzīja viens otru vairāk kā 70 gadus pēc šķiršanās. Tas izskatījās šādi:

Reklāma
Reklāma


Abu vecīšu mīlasstāstam dzīvoja līdzi ne tikai viņu bērni, bet nu jau stāsts izskanēja arī ASV televīzijās. Ar kādas aviokompānijas atbalstu izdevās noorganizēt Norvuda un Džoisas tikšanos, vīrietim iekāpjot lidmašīnā Austrālijas virzienā.

 

Norvudam šobrīd ir 93 gadi, Džoisai par četriem mazāk, un abi visbeidzot satikās. To, ka maigums mīlētāju starpā nekur nav zudis, abi ļāva fiksēt arī televīzijas kamerām.

 

Avots: www.kasjauns.lv