Uztaisi svečturi no kanēļa standziņām

Kanēli var pievienot ne tikai karstvīnam. Smaržīgas standziņas noderēs arī  dekoram. Uztaisi svečturi, tas ir pavisam vienkārši! Izskatās fantastiski gan dienas gaismā, gan vakarā, kad dedzina tējas svecīti. 

Uztaisi svečturi no kanēļa standziņām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kanēli var pievienot ne tikai karstvīnam. Smaržīgas standziņas noderēs arī  dekoram. Uztaisi svečturi, tas ir pavisam vienkārši! Izskatās fantastiski gan dienas gaismā, gan vakarā, kad dedzina tējas svecīti. Sveces gaisma spīd cauri standziņām, veidojot starus visapkārt.

Tev būs nepieciešama neliela glāze ar taisnām malām, kanēļa standziņas, karstā līme, lentītes dekoram, tējas svecīte, ko liek iekšā.

Kā uztaisīt?

Reklāma
Reklāma

Pielīmē standziņas ar karsto līmi. Ieteicams līmēt katru atsevišķi, savādāk līme ātri izžūst. Turklāt ātrā tempā var šķībi piestiprināt un sabojāt kopējo skatu. Uzmaniet bērnu pirkstiņus! Mazajiem palīgiem labāk palūgt padot standziņas un sasiet lentītes procesa beigās. Tās kalpos ne tikai kā dekors, bet arī kā papildus kanēļa stiprināšanas mehānisms. Lieciet iekšā tējas svecīti un baudiet ziemas tumšos vakarus ģimenes lokā omulīgā gaisotnē.