Pērkam lietusbikses! 2 svarīgas nianses, ko ņemt vērā

Tuvojoties jaunajam mācību gadam, aktīvi sākam domāt ne tikai par mācību lietām, bet arī par apģērbu bērnam. Īpaši, ja mājās bērnudārznieks, kurš daudz laika pavada ārā un izmanto katru izdevību izlēkāties lietus vai pat dubļu peļķēs. Ir divu veidu lietus bikses, kuras atšķirsies ne vien cenas ziņā, bet arī praktiskā pielietojumā. Par atšķirīgo stāsta HUPPA apģērbu zīmola un veikalu vadītāja Latvijā Karina Račko.
HUPPA ir ērti, viegli, ūdensnecaurlaidīgi, vēju un lietu aizturoši, siltumu saglabājoši bērnu, pusaudžu un pieaugušo apģērbi.

FOTO: Shutterstock.com

"HUPPA" ir ērti, viegli, ūdensnecaurlaidīgi, vēju un lietu aizturoši, siltumu saglabājoši bērnu, pusaudžu un pieaugušo apģērbi.

Rakstu sēriju “Rudens apģērbs ģimenei” atbalsta HUPPA.

 

Skaidrs, ka galvenais lietus bikšu uzdevums ir pasargāt bērnu no izmirkšanas, taču svarīgi arī, lai mazais, aktīvais cilvēks lietus apģērbā nesvīstu un justos patiešām komfortabli. Karina Račko atklāj, ka vecāki mēdz izvēlēties lietus bikses par maciņam draudzīgāku cenu, neņemot vērā to, ka lētākās patiesībā nav paredzētas ilgstošai valkāšanai.

Lūk, to galvenās atšķirības. 
 

Īsām pastaigām slapjā laikā

 

Bikses, kurām norādīts, ka tās šūtas no 100 % ūdens necaurlaidīga auduma, ir kā plēve – lieliski pasargā no izmirkšanas, taču tas nav elpojošs materiāls un tātad svīdina.  “Šādas lietus bikses nav paredzētas ilgai valkāšanai. Var iziet ārā, izlēkāties peļķēs vai pat izvārtīties dubļos, vilkt tās laivu braucienā vai vienkārši pastaigas laikā lielā lietū, taču garākām pastaigām, kad lietus jau mitējies, tādas bikses nebūs ērtas, jo audums nav elpojošs,” norāda Karina Račko un piebilst, ka nopērkamas arī tāda paša auduma virsjakas, kas tāpat būs lieliskas spēcīgā lietū, bet ne ilgstošām pastaigām vienkārši slapjā laikā.


Mitrumizturīgas, bet elpojošas ilgstošai valkāšanai

 

Otra veida lietus bikses ir pircēju vidū iecienītākās un tās šūtas no ūdens un vēja necaurlaidīga auduma. “Svarīgi ir pievērst uzmanību mitruma aizsardzības rādītājam. Huppa bērnu apģērbiem lielākoties tas ir 10 000,” uzsver eksperte, piebilstot, ka tai pašā laikā apģērbā iestrādātā membrāna ir elpojoša – ķermeņa siltums izgaro un bērns nesvīst: “Tādas bikses paredzētas ilgstošām pastaigām.”

 

Pievērs uzmanību arī siltinājumam

Siltākam laikam nopērkamas pavisam plānas bikses tikai ar oderi, kuras arī var valkāt gana ilgi, ja zemākās temperatūrās zem tām pavelk zeķubikses, legingus vai pat termoveļu. 

Taču Huppa bērnu apģērbu produktu klāstā popularitāti ieguvušas lietus bikses ar 40 gramu sintapona pildījumu. “Salīdzinājumam – ziemai tās ir ar 160 un 100 gramiem sintapona pildījuma,” teic zīmola vadītāja. Šīs bikses var valkāt no plus 10 līdz pat nulle grādiem vai vēl ilgāk, ja bērns nav salīgs un zem biksēm apakšā pavelk, piemēram, termoveļu. 

 

 

Huppa produktu klāstā nopērkams flīsa apģērbs, kas ir patīkams ādai, silts un gana plāns, lai būtu ērti pavelkams zem kombinezona.  

Reklāma
Reklāma

 

Sezonas jaunums

 

Tas ir kombinezons “Jako”, kas tiek ražots pirmo sezonu. Šo kimbinezonu godam var saukt par īstu rudens apģērbu, jo:

  • tam iešūta flīsa odere, tāpēc zem kobinezona nekas cits bez apakšveļas un kāda krekliņa nav jāvelk, tātad bērna kustības vēl brīvākas;
  • ar to var droši vārtīties pat dubļos, bērns nesamirks un audums ir viegli kopjams;
  • flīsa oderes dēļ to var valkāt līdz plus 5 grādiem! 
     

Daži fakti par Huppa apģērbiem

  • Kvalitatīvi, skaistās un košās krāsās – tirgū pieejami no 2006. gada.
  • Huppa apģērbos apkopotas Skandināvijas labākās apģērbu tradīcijas! Apģērbi veidoti pēc Somijas ekspertu dizaina, bet Igaunijas uzņēmums radījis īpašo tehnoloģiju, pēc kā tie tiek ražoti.
  • Apģērbi visai ģimenei – virsapģērbi gan bērniem, gan pusaudžiem, gan pieaugušajiem!
  • Plašs produktu klāsts – jakas, mēteļi, kombinezoni, cepures, cimdi, bikses. Produktu klāstā gan virsdrēbes, gan iekšdrēbes.
  • Kā klātienes, tā tiešsaistes iegādāšanās iespējas. Meklē labākos piedāvājumus ŠEIT un Huppa veikalos Rīgā:
     

HUPPA veikals Zemitāna ielā 9, Rīgā (blakus Zemitāna stacijai)

P.-Pk. : 10.00-18.00,

Sestdiena:  10.00 – 17.00

Svētdiena: SLĒGTS

tālr. +371 27082080

WhatApp, SMS

zemitana@huppa.eu

 

HUPPA veikals t/c Bolero (2. stāvā)

Lielirbes iela, 27 (blakus T/C SPICE)

P.-Pk. : 11.00-19.00,

Sestdiena: 10.00 – 17.00

Svētdiena: SLĒGTS

tālr. +371 66051898

Saistītie raksti