7 iemesli, kāpēc jaunajiem vecākiem pasēdēt tieši “Ezīša kofīšopā”

Sagaidot mazuli, nereti jaunajiem vecākiem ir sajūta, ka dzīve rit tikai ap bērnu – mazuļa barošana, autiņbiksīšu maiņa, midzināšana, spēlēšanās un tā viss uz riņķi… Kādreiz šis loks ievelkas un šķiet tik grūti izrauties no mājas. Tomēr atgriešanos aktīvākā dzīves ritmā var plānot maziem solīšiem un kā pirmais no tiem – satikties un pasēdēt kafejnīcā!
Jaunajiem vecākiem ir nepieciešama atpūta!

FOTO: Publicitātes foto

Jaunajiem vecākiem ir nepieciešama atpūta!

Iziešana ārpus mājas var būt lielisks veids, kā atkal iejusties aktīvākā dzīves ritmā. Nesteidzīga kafijas baudīšana un kāds našķis ārpus mājas var piešķirt ikdienai citu nokrāsu. Iespējams, ka uz šo mirkli mazuli var pieskatīt otrs vecāks, vecvecāks vai auklīte, bet ir arī virkne kafejnīcu, kuras ir mazuļiem un jaunajiem vecākiem draudzīgas. Tāpat došanās uz kafejnīcu abiem vecākiem var būt kā mazais randiņš. Ja nav, kam atstāt mazuli, uz ir kafejnīcas, kas ir mazuļiem draudzīgas.

 

 

Kur doties jaunajiem vecākiem ar mazuli? 

 

“Ezīša kofīšops” – vecākiem ar bērniem draudzīga vieta. Kāpēc tieši tur?

  1. Bērnu spēļu istaba. Lielākie mazuļi varēs pavadīt laiku, paspēlējoties paši, kamēr vecāki nesteidzīgi bauda kafiju, tēju vai kādu našķi.
  2. Bezkofeīna kafija – īpaši aktuāli tas var būt māmiņām, kas baro mazuli ar krūti.
  3. Dažādas kūciņas ir “Ezīša kofīšopa” pievienotā vērtība – vegānie snikeri vai citas kūciņas plašā klāstā!
  4. Bezmaksas dzeramais ūdens, ko piedāvāt gan bērnam, gan padzerties pašiem.
  5. Ērta ieeja telpās – “Ezīša kofīšopā” ērti nokļūsiet arī ar bērnu ratiņiem.
  6. Ērtas mēbeles – atpūta uz mīlīga dīvāniņa, var sniegt spirdzinājumu un dot atelpas brīdi.
  7. Stilīga tikšanās vieta pašā Rīgas centrā – “Ezīša kofīšops” atrodas Krišjāņa Barona iela 3, Rīgā. Pa logu varat baudīt skatu gan uz steidzīgo Rīgu, gan vērties Vērmanes dārzā.

 

Reklāma
Reklāma

 

Atceries, ka aktīvajā vīrusu sezonā ar pavisam mazu bērnu nevajadzētu apmeklēt sabiedriskas vietas pārāk ilgi, taču nav nepieciešams bērnu turēt pavisam savrup no sabiedriskajām vietām. 

 

Tomēr sarunas ar draudzeni vai citu jauno māmiņu var iedvesmot, sniegt atbalstu. Nereti pēc iziešanas ir sajūta, ka to vajadzētu atkārtot atkal! Kā atzīst daudzas mammas, pēc atļaušanās veltīt laiku arī sev, ar lielāku prieku un jaunu elpu var ķerties pie ikdienas pienākumu veikšanas. 

 

Nāciet, atpūtieties un baudiet kafiju un našķus “Ezīša kofīšopā”!

Saistītie raksti