Četru meitu māte beidzot piedzemdē dēlu. Viņa tagad zinot drošu metodi, kā izvēlēties bērna dzimumu

Britu modele Daniela Loida atklāja, ka, plānojot ģimenes pieaugumu, viņa veiksmīgi izmantojusi vienu no populārākajiem veidiem, kā izvēlēties bērna vēlamo dzimumu. Šis veiksmes stāsts iedvesmojis arī četru meitu māmiņu Eimiju Vokeri, kuras sapnis bija beidzot tikt pie dēla.
Izmantojot šo tehniku, ir jāseko līdzi ovulācijai un jāmīlējas tikai noteiktos mēneša laikos.

FOTO: Shutterstock.com

Izmantojot šo tehniku, ir jāseko līdzi ovulācijai un jāmīlējas tikai noteiktos mēneša laikos.

Metode, kas tiek dēvēta par "Babydust", nostrādājusi arī Eimijas ģimenē – beidzot piedzimis ilgi gaidītais puika, Vokeru ģimenes stāstu apraksta portāls "Mirror". Lielbritānijā pazīstamā modele Loida pirms tam publiski bija padalījusies, ka izmēģinājusi šo metodi, lai tiktu pie meitiņas, un viņai patiešām piedzimusi meita, kuras modele nosauca par Autumnu Rozu (Autumn Rose - tulk. 'rudens roze').

Iedvesmojoties no šī stāsta, 36 gadus vecā britu māmiņa Eimija Vokere (Amy Walker), kura jau audzināja četras meitenes, nolēma izmēģināt veiksmi, lai beidzot tiktu pie dēla, kuru abi ar vīru, 37 gadus veco Džonu, jau sen bija vēlējušies.

Pārāk lielas cerības gan pāris neloloja, tāpēc abi bija ļoti pārsteigti, kad Eimijas ārsts paziņoja, ka viņa patiešām beidzot ir puisēna gaidībās.

 

Izmantotā metode izrādījās veiksmīga, un ģimenē piedzima dēls Tedijs. Eimija stāsta: “Džons mīl savas meitenes, taču viņš jau sen ir gribējis mazu puisīti, lai kopā spēlētu futbolu un darītu citas tēvu un dēlu lietas. Tāpēc mēs nolēmām, ka pēdējo reizi mēģināsim tikt pie puikas, baidoties, ka pēc tam jau varētu būt par vēlu.

Tā kā vēlējos palielināt izredzes, ka mūsu mazulis būs tieši puisītis, es meklēju palīdzību internetā. Bija daudz informācijas, bet es lielākoties biju skeptiski noskaņota, jo uzskatīju, ka tas nevar nostrādāt.

Tad uzzināju, ka vienai no manām "Facebook" draudzenēm ir paveicies ar "Babydust" metodi tikt pie vēlamā dzimuma mazuļa. Tāpēc es, neko īpaši necerot, nopirku grāmatu, kurā ir sīki aprakstīts, kā šī metode darbojas.

Reklāma
Reklāma

 

Izmantojot šo tehniku, ir jāseko līdzi ovulācijai un jāmīlējas tikai noteiktos mēneša laikos. Nolēmām, ka mums nav ko zaudēt, tāpēc pamēģināsim. Zinājām, ka pat tad, ja šī metode nedarbosies, mēs mīlēsim mazuli neatkarīgi no tā, vai tas būs zēns vai meitene."

"Babydust" palīdz noteikt labāko laiku meitenes vai zēna ieņemšanai, novērtējot luteinizējošo hormonu, kas veicina ovulāciju. Eimija turpina: "Nebija jāievēro citi noteikumi, piemēram, norādījumi par to, ko ēst vai dzert. Mūsu ģimene ir kupla, mēs visi ejam gulēt dažādos laikos, bet mums nebija nekādu problēmu, ka abiem ar vīru kādā brīdī bija jāiekļaujas seksa grafikā. Es teiktu, ka metode ir ļoti vienkārša, un es ātri paliku stāvoklī. Mēs ar Džonu bijām ļoti uztraukušies, kad gājām uz bērna dzimuma noteikšanu 14. nedēļā. Izdzirdot, ka gaidām puiku, es vienkārši nespēju tam noticēt. “Babydust" mums palīdzēja!”

Eimijai Vokerei un viņas vīram Džonam jau ir četras meitas: Abigeila (16), Izabella (14), Olīvija (10), Amēlija (4) un tagad arī dēls Tedijs.