Izvēlies savu dūlu: Inga Jefremova

"Sieviete ir kā upe, kas vienmēr tiecas uz jūru, atrodot ceļu starp smilšu kāpām, akmeņiem un auglīgas zemes krastiem, brīžiem krāčaina, brīžiem rāma savā plūdumā. Ir tik īpaši būt par mājvietu kādas dvēseles aizsākumam, sievietei gaidot un laižot pasaulē savu mazuli," teic dūla Inga Jefremova, kura kā dūla sniedz atbalstu visā Latvijas teritorijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Un tomēr katrai upei ir tās krasti, kas notur, pietur, un saglabā upes spēku, tās kustībā uz priekšu. Atbalstu sievietei tās gaidību un dzemdību laikā var salīdzināt ar upes tiekšanos uz jūru, saudzējamu un lolojamu mērķa sasniegšanā-ceļā uz savu bērnu.


Esmu četru bērnu māmiņa un sieva savam vīram. Katrs bērns, ar savu ienākšanu šajā pasaulē, ir tuvinājis mani arvien dziļākai savas sievišķās dabas apjausmai, un katras dzemdības ir paplašinājušas manas sievišķīgi instinktīvā spēka robežas. Prasme uzticēties savai intuīcijai un dabiskai maņai ļauj izvēlēties sev un savas ģimenes veselībai vispiemērotāko.


Esmu sieviete, kas savu radošo piepildījumu ārpus mājas atrod ikdienas darbā ar bērniem un ģimenēm- manā pārziņā  ir Dabas vides estētikas studija Kandavas internātvidusskolā. 


Mani drošie palīgi, atbalstot un lolojot sievieti tās īpašajā gaidību un radību laikā, ir sirds un rokas. Mēs sievietes esam tik dažādas. Lai justos droši un pārliecināti,-mums ir svarīgi zināt un saprast, izvēlēties mūsdienu dzīvei pietuvinātas diagnostikas iespējas, bet vēl daudzkārt svarīgāk ir tikt sadzirdētām un saprastām, lutinātām un aprūpētām līdz pašiem matu galiņiem.

Reklāma
Reklāma


Savā dūlas darbā pielāgoju holistiskās aprūpes metodes. Gatavošanās dzemdībām bieži vien ir pamatā izjustām un pilnasinīgi piedzīvotām dzemdībām. Tā ietver sevī silto smilšu un krāsaino graudu relaksācijas, rebozo lakatus, Baha ziedu maisījumus, kopīgas sarunas atbalsta grupās, pēcdzemdību rituālu pirtī-pirtīžas un pēcdzemdību ietīšanas masāžas. Manā sadarbības piedāvājumā ietilpst arī pēcdzemdību mājvizītes māmiņai un mazulim līdz pat mazuļa 3 mēnešu vecumam. 


Esmu kurzemniece, taču darbojos visā Latvijas teritorijā.
Kontakttālrunis 29168848, e-pasts inga.jefremova@gmail.com