Palīdzi skrienot!

Tev patīk ziemassvētku vecīši? Tieši tagad ir īstais laiks, lai tu pārtaptu par Ziemassvētku vecīti un darītu labas lietas!

Esi Ziemassvētku vecītis un dari brīnumus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Esi Ziemassvētku vecītis un dari brīnumus!

2013. gada 8. decembrī plkst. 12.00 Rīgā, Doma laukumā jau sesto gadu notiks labdarības pasākums Ziemassvētku vecīšu skrējiens „Santa`s Fun Run”. Tas ir pozitīvām emocijām piepildīts pasākums, kuru ar Ziedot.lv atbalstu organizē Riga International Rotary club. Ziemassvētku vecīšu kostīmos tērpti dalībnieki skries un ies pa Vecrīgas ielām, lai savāktu līdzekļus labdarībai. Kopējais distances garums ir apmēram 1,5 km.


Šogad vēlamies palīdzēt atveseļoties 20 smagi slimiem bērniem, kopā saziedojot 6 000 latus Reitterapijas nodarbībām. To iespējams panākt tikai kopīgiem spēkiem!


Ziemassvētku vecīša kostīmu varēs saņemt līdz 8. decembrim viesnīcā Radisson Blu Daugava,
(Kuģu iela 24, Rīga) no plkst. 7:00 līdz 23:00. Lai saņemtu savu Ziemassvētku vecīša kostīmu un dalībnieka numuru, Jums jāiesniedz e-pasta izdruka par reģistrēšanos pasākumam ekasē (www.ekase.lv). Ja nevarat saņemt kostīmu norādītajos laikos, Jums būs iespēja to izdarīt pasākuma dienā no plkst. 10:30 līdz plkst. 11:30, starta/finiša vietā.


Ziemassvētku skrējienam būs iespējams reģistrēties arī Doma laukumā 8. decembrī sākot no plkst. 11:00-11:30, samaksājot dalības maksu, kas tiks ziedota un saņemot Ziemassvētku vecīša tērpu un dalībnieka kārtas numuru.


Reklāma
Reklāma


Ziedojums dalībai:*
Individuāli: 10 LVL (14.23 EUR)
Studentiem: 8 LVL (11.38 EUR)
Ģimenēm: 20 LVL (28.46 EUR)**
*Iekļauts Ziemassvētku vecīša tērps
**bērni līdz 12 gadu vecumam skrien kopā ar vecākiem bez papildus ziedojuma, par brīvu saņemot Ziemassvētku vecīša tērpu

Vairāk informācijas par pasākumu: http://santasfunrun.lv/