Uzdāvini mazulim latviski dziedošu mīļlācīti saldākam miegam!

SIA „Singing toys” ražo dziedošās rotaļlietas. Šobrīd ir izstrādāta latviski, krieviski, lietuviski un igauniski dziedošā šūpuļdziesmu rotaļlieta – „Miega Lācis”.  Tas paredzēts kā palīgs vecākiem bērniņu iemidzināšanā vai kā mīļlietiņa.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Māmiņas dziedātās šūpuļdziesmas paliek atmiņā uz visu mūžu. Tomēr mūsdienās tikai retais atzīst, ka mazuli iemidzina ar paša dziedātu dziesmiņu. Iemesli – visdažādākie, taču tie ventspilnieci Benitu Vāveru pamudināja izveidot īpašu rotaļlietu – šūpuļdziesmas dziedošu lācīti.



Strādājot mūzikas skolā ar 6 – 7 gadus veciem bērniem, Benita atklāja, ka mazie slikti zina latviešu tautasdziesmas. Pavaicājusi draugiem, vai viņi dzied bērniem šūpuļdziesmas, Benita saņēma noraidošas atbildes. Vieniem neesot tam laika, citam nav balss, vēl kāds ierodas mājās, kad mazulis jau aizmidzis. „Tā pirms pāris gadiem radās ideja par dziedošu rotaļlietu. Turklāt man bija lieliski apstākļi tās radīšanai – pamatdarbā man līdzās ir zinoši elektronikas inženieri, kas palīdzēja izveidot pirmo lācīša prototipu. Savukārt savu muzikālo izglītību un vokālās dotības izmantoju dziesmiņu iedziedāšanai,” Benita stāsta par idejas tapšanu.

Dziesmu demo versijas varat noklausīties mūsu mājas lapā www.singingtoys.lv.

Reklāma
Reklāma


Nākotnē plānots piedāvāt plašāku šūpuļdziesmu dziedošo rotaļlietu sortimentu (piemēram, miega pele, miega zaķis u.c), lai vecākiem ir izvēles iespējas. Kā arī, piedāvājumā būs dažādu tematiku dziesmas.

Izmanto iespēju un iegādājies arī savam mazulim mīļmantiņu par 23.00 LVL.

Ideāla dāvana mazuļa nākšanai pasaulē.
Piemērota dāvana mazuļa dzimšanas dienā.
Jauka dāvana ejot raudzībās, kristībās.
Skaista dāvana mazuļa vārda dienā.
Mīļa dāvana mazulim Ziemassvētkos.
Emocionāla dāvana bērniņam, kurš atrodas ārzemēs.
Jauks suvenīrs.


Ieskaties: www.singingtoys.lv