Ziemassvētku dāvanu karuselis "ATRIUM AZUR"!

Šogad Ziemassvētku galvenais vēstnesis – sniegs jau ir ieradies. Palēnām, pamazām mūs savā virpulī sāk ieraut arī Ziemassvētku drudzis. Jāsteidz ieviest kārtība mājā – jāizpurina spilveni, jāizslauka pagultes, lai balta māja un gaišas domas! Laiks Ziemassvētku dāvanām!
Diskusijas par labāko Ziemassvētku dāvanu ir liekas. Jo labākā dāvana viennozīmīgi ir tā, kura trāpījusi dāvanas saņēmēja sirdī. Jautāsiet, kā trāpīt mērķī?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Atrium Azur” nesen durvis vēris Latvijā lielākais bērnu preču lielveikals BabyCity/ToyCity, kur atradīsiet dāvanas mazajiem svētku svinētājiem!
“Atrium Azur” plašajās telpās un ērti izvietotajos veikalos ir dāvanas arī citiem dāvanu saņēmējiem. Mēs garantējam, – viņu acis mirdzēs priekā, izsaiņojot dāvanu un ieraugot, ko esat sarūpējis!

“Atrium Azur”radošas dāvanu darbnīcas!*
Protams, dāvanas ne tikai var, bet arī vajag radīt pašiem! Gribi uzdāvināt pašdarinātas ziepes ar burvīgu smaržu vai pats radīt rotas mīļotajai? Iespējams, vēlies mammai uzdāvināt paša apgleznotu krūzīti? 15. un 16. decembrī laikā no pulksten 12.00 līdz 16.00 nāc uz “Atrium Azur”, kur radošajās meistardarbnīcās būs iespēja RADĪT DĀVANU!

 

Īpaši ielūdzam draudzīgā portāla mammamuntetiem.lv lasītājus, jo mazuļiem būs iespēja gan pašiem gatavot dāvanas saviem draugiem un mīļajiem, gan arī atpūsties no saspringtās dāvanu gatavošanas “Atrium Azur” lielajā bērnu rotaļu laukumā!

Reklāma
Reklāma

Azur kupons
Kamēr bērni izklaidējas vecāki varēs ķerties pie darba un radīt dāvanas dekupāžas, trauku apgleznošanas, ziepju, rotu un rotaļlietu darināšanas darbnīcās. Visas darbnīcas vadīs Latvijā zināmi mākslinieki, kuri sniegs gan padomu, gan palīdzību!
Radošo darbnīcu dalībnieki sirsnīgas un mīļas dāvanas varēs darināt no augstas kvalitātes materiāliem un izveidoto dāvaniņu uzreiz iesaiņot!  


“Atrium Azur” gaida jūs un vēl GAIŠUS ZIEMASSVĒTKUS!

*Ieeja radošajās darbnīcās, uzrādot čekus par pirkumiem “Atrium Azur” 20 latu vērtībā.