Izvēlies savu dūlu: Dita Leinerte

Grūtniecība - tās ir pārmaiņas. Pārmaiņas ķermenī un prātā, emocijās un vērtībās. Pārmaiņas sievietē un vīrietī, ģimenē un sadzīvē. Pārmaiņu mēs alkstam, tās mūs valdzina un reizēm arī nedaudz biedē. Domāju, ka varētu palīdzēt sievietēm un pāriem sadzīvot ar pārmaiņām pirmsdzemdību un pēcdzemdību laikā, kliedēt pēcdzemdību skumjas, sniegt iedrošinājumu un palīdzēt noticēt saviem spēkiem.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mani trīs bērni ir pieauguši, viņi ir dzimuši slimnīcā, kā tolaik bija pieņemts. Atceroties vientulības izjūtu stacionārā, ļoti priecājos, ka tagad dzemdību nodaļas ir vairāk atvērtas ģimenes locekļiem, arī dūlām, un ir pat iespējams dzemdības piedzīvot mājās.

Domāju, ka grūtniecībā un dzemdībās notiekošais nav pilnībā izskaidrojams tikai fizioloģiski un psiholoģiski, tas ir garīgs piedzīvojums gan topošajai mammai un tētim, gan arī viņus atbalstošajiem cilvēkiem.

Esmu apmācību pabeigusi dūla. Savā ikdienas darbā esmu psiholoģe, savā praksē Dobelē, Zaļajā ielā 10, nodarbojos ar diagnostiku un konsultēšanu. Klienti lielākoties ir Dobeles novada skolu skolēni, viņu vecāki un skolotāji. Brīvajā laikā man patīk braukt ar riteni, lasīt grāmatas. Nodarbojos ar teātra improvizāciju, organizēju izglītojošus un aizraujošus pasākumus novadniekiem.

Reklāma
Reklāma

Dzīvoju un strādāju Dobelē. Dūlas atbalstu varu sniegt Dobeles un novada iedzīvotājiem. Manai sirdij vistuvākās ir pirtīžas un citas pēcdzemdību procedūras. Vadu brīvās spēlēšanās nodarbības mazuļiem, Mammu stundu - atbalsta grupu māmiņām Dobelē.

Telefons: 26753101, e-pasts ditaleinerte@gmail.com