Izvēlies savu dūlu – Dace Krecere

Esmu sešu bērnu māmiņa, mīloša un laimīga sieviete. Dažādās mazuļa gaidīšanas un dzemdību pieredzes ir pievedušas mani skaistajam, dziedējošajam un bagātajam, ko bērniņš atklāj sievietē un viņas ģimenē. Es vēlos ar to dalīties ar Tevi! Dūloju māmiņu un viņas atbalstošu ģimeni pirmsdzemdību, stacionāru un plānotu ārpusstacionāru dzemdību un pēcdzemdību periodā, kā arī ar patiesu līdzjūtību un sapratni par notiekošo varu būt līdzās bērniņa zaudēšanas gadījumā.

Dace Krecere dūlo māmiņu un viņas atbalstošu ģimeni pirmsdzemdību, stacionāru un plānotu ārpusstacionāru dzemdību un pēcdzemdību periodā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dace Krecere dūlo māmiņu un viņas atbalstošu ģimeni pirmsdzemdību, stacionāru un plānotu ārpusstacionāru dzemdību un pēcdzemdību periodā.

 

Pagājušajā gadā uzsāku dūlas apmācības „Stārķa ligzdā” ar mērķi saprast un atpazīt ķermeņa un sirds sajūtas un signālus līdz ar bērniņa gaidīšanu un atnākšanu, lai vēlāk šo bagātīgo zināšanu un pieredzes krājumu nodotu savām meitām. Kopā liekot manu uzdrīkstēšanos un pazemību, personīgo bagāto pieredzi un profesionālās psiholoģijas zināšanas jau dūloju māmiņu pirmsdzemdību laikā un kopā stacionārās dzemdībās sagaidījām laimīgu, drošu un brašu viņas dēliņu.

 

Ar ceturtā un piektā bērna ienākšanu pasaulē apjautu un atzinu Dieva ciešo un vareno klātesamību manā dzīvē, ieraudzīju lielos un necerētos nākotnes plānus dzīvei. Bērni man atklāj, kā nosargāt mieru, pieņemt notikumus, ticēt, sajust spēku un dzirdēt savu sirds balsi apkārtnes troksnī. Jaunu dzīvību mātes klēpī redzu, kā vislielāko brīnumu, kādu zeme varbūt vēl nav apjautusi. Esmu klusa, mierīga un līdzsvarota, atšķirīgu viedokļu un dzīvesveida pieņemoša un saprotoša.

Būšu Tev līdzās, uzklausīšu, informēšu, iedrošināšu, palīdzēšu meklēt īpašo un vienīgo veidu, kā atvērties mīlestībai un Tavam bērniņam.

Reklāma
Reklāma

Būšu Tev līdzās, uzklausīšu, informēšu, iedrošināšu, palīdzēšu meklēt īpašo un vienīgo veidu, kā atvērties mīlestībai un Tavam bērniņam. Domāju, ka māmiņai un mazulim nozīmīgs ir jebkurš brīdis gaidību laikā vai pēcdzemdībās, kad tiek sameklēta sev tuva un uzticama atbalsta persona. Redzu, ka mans kā dūlas darbs ar sievieti var būt ne tikai saistībā ar bērniņa atnākšanu, bet arī ikvienā citā tikšanās reizē. Arvien vairāk novērtēju sieviešu (draudzeņu, mātes-meitas, radinieču u.c.) sarunas, - tiecos tajās saklausīt viedo, visa pamatā esošo gudrību, spēku un mīlestību, piedodu tām nozīmīgumu un augstu vērtību, ķermeņa valodu atrodu par ābeci un dziļām saknēm pie neizsīkstoša un svēta dzīvības avota. 

 

Šobrīd, līdz ar jauna bērniņa ienākšanu manā ģimenes mīlestībā, esmu saņēmusi norādes iet tālāk arī pa savu dzīves ceļu. Esmu atvērta pārmaiņām un iespējai saņemt un dot vislabāko, iesaistījusies labdarības organizācijā Misija Pakāpieni, piedalos satura veidošanā jaunai mājas lapai ģimenēm, kuras zaudējušas savus bērniņus un sastāvu Luterāņi Dzīvībai kalpošanā dzīvībai un ģimenei. Savā dūlas darbā jau tagad sajūtu gandarījumu tam, ka, darot sirds darbu, ieguvēji ir visi- sieviete ar savu bērniņu un ģimeni, stacionāra personāls, ja dzemdības notiek slimnīcā, vai vecmāte, ja- mājdzemdībās, un es- dūla ar savu ģimeni. Lai Tev ir skaists iepazīšanās un satikšanās ceļš ar bērniņu!

Vairāk par mani www.sirdselpa.blogspot.com; e-pasts:dacekrecere@inbox.lv;  mob.29130096. Dzīvoju Tukumā.