Uzdāvini mīļotajiem mūziku!

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris un  "Latvijas Koncerti" sadarbībā ar "Biļešu paradīzi" sākuši  akciju „Dāvini mūziku”. Tās laikā no 23. līdz 30. novembrim biļetes uz dažādiem koncertiem varēs iegādāties ar ievērojamām atlaidēm.
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv ikviens mūzikas cienītājs varēs iegādāties biļetes uz Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra un Latvijas Koncertu 2010./2011. gada sezonas koncertiem ar atlaidi līdz 40%.
Tuvojas Ziemassvētku laiks, un mēs visi domājam par to, ko dāvināt saviem mīļajiem šajos svētkos un kā viņus iepriecināt. Mūzika ir piedzīvojums, kas ļauj pacelties pāri ikdienišķajām rūpēm un sniedz gandarījumu mūsu dvēselei. Tieši šobrīd, kad materiālais stāvoklis daudziem vairs nav tik labvēlīgs, nācies atcerēties, ka bez kultūras un dvēseles bagātināšanas ir grūti pilnvērtīgi dzīvot.
Akcija Dāvini mūziku ir spēkā tikai vienu nedēļu – no 23. līdz 30. novembrim, bet tās laikā var iegādāties biļetes uz koncertiem līdz pat 2010./2011. gada sezonas beigām.

Plašāka informācija par akciju un koncertiem – www.lnso.lv, www.latvijaskoncerti.lv un www.bilesuparadize.lv.

 

Reklāma
Reklāma