Dzemdību stāstu konkurss! Piedalies un laimē vērtīgas balvas

Dzemdības ir skaists un reizē satraucošs notikums, kas lielā mērā atkarīgs arī no māmiņas emocionālās labsajūtas. Un kas gan spēj iedvesmot labāk kā citu pozitīvie pieredzes stāsti! Tāpēc "Mammamuntetiem.lv" aicina piedalīties dzemdību stāstu konkursā "Kā es satikos ar savu bērniņu", lai iedvesmotu citus un, iespējams, laimētu arī kādu no balvām, ko sarūpējis "Bambo Nature".
Padalies arī tu, kā jūsu ģimenē noritēja satikšanās ar mazulīti, kas tevi iedvesmoja, kas palīdzēja, un vai bija kas tāds, ko nemaz negaidīji…

FOTO: Shutterstock.com

Padalies arī tu, kā jūsu ģimenē noritēja satikšanās ar mazulīti, kas tevi iedvesmoja, kas palīdzēja, un vai bija kas tāds, ko nemaz negaidīji…

Paldies par emocionāli skaistajiem stāstiem, kurus iesūtījāt tik daudz. Konkurss ir noslēdzies, izloze veikta un ar balvas ieguvējiem sazināsimies individuāli. 

Balvu 34 eiro vērtībā iegūst mammas, kuru e-pasti sākas ar lucijajerc…., jana.virse…., bet lielo balvu 130 vērtībā iegūst ztreide….

 

“Man bija ļoti bail no dzemdībām, un līdz ar vēderu auga arī lielais satraukums. Taču tad apzināti sāku meklēt un lasīt labos dzemdību pieredzes stāstus – tie patiešām iedvesmoja, un mana satikšanās ar meitiņu bija brīnumskaista, harmoniska,” atklāj Ilona, 14 gadus vecās Elīnas mamma. 

 

Līdzīgs stāsts ir Andai, kuras dēls nupat nosvinēja savu devīto dzimšanas dienu: “Man bija neprātīgas bailes no dzemdībām, jo tik daudz negatīvas informācijas bija dzirdēts. Sapratu, ka nedrīkstu ļauties šai panikai un lasīju vairākas vērtīgas grāmatas, kuras ieteica vecmāte, kā arī iedvesmojos no citu labajām pieredzēm, sliktās apzināti ignorējot. Jo skaidrs, ka pieredzes ir dažādas, taču lielākoties dzemdību stāsti ir skaisti, tikai par tiem mazāk dzirdam.” 

 

 

Padalies arī tu, kā jūsu ģimenē noritēja satikšanās ar mazulīti, kas tevi iedvesmoja, kas palīdzēja, un vai bija kas tāds, ko nemaz negaidīji… 

Priecāsimies, ja uzticēsi mums visdažādākos stāstus un atziņas par šo laiku. Jā, arī tādus, kas neietilpst kategorijā “iedvesmojoši”, jo, kā jau runājām, pieredzes ir dažādas. 

 

Lai kāds būtu tavs stāsts, tas noteikti ir īpašs. Padalies un piedalies balvu izlozē. 

Reklāma
Reklāma

 

Galvenās balvas ieguvējs saņems “Bambo Nature” produktus 130 eiro vērtībā, un vēl divi laimīgie iegūs 34 eiro vērtu dāvanu. 

 

Nosacījumi stāsta iesūtīšanai:

  • “Mammamuntetiem.lv” komanda tavu stāstu gaidīs līdz 17. decembrim (ieskaitot). Balvas ieguvējus paziņosim 20. decembrī!
  • Stāstu sūti uz e-pastu: redakcija@mammam.lv. 
  • Vēlams, lai stāsta garums nepārsniedz 6000 zīmes. Taču drīkst būt arī krietni īsāks!
  • Vērtīgi, ja stāstā iekļausi savas atziņas par bērniņa gaidīšanas laiku, dzemdībām vai pēcdzemdību periodu.
  • Būsim priecīgi, ja pievienosi arī kādu foto, jo vairākus stāstus publicēsim portālā “Mammamuntetiem.lv”. 

 

Dāvanas sarūpējis “Bambo Nature”

Zīmola organisko produktu klāstā ietilpst:

  • Autiņbiksītes
  • Autiņbiksītes-biksītes
  • Mitrās salvetes
  • Maināmie paladziņi
  • Ķermeņa kopšanas līdzekļi

 

Plašāk skaties ŠEIT

Vai sociālo tīklu kontos Facebook un Instagram.

“Bambo nature” produkti ģimenei nopērkami arī lielākajos veikalos Maxima, TOP, EMenessaptieka.lv, Drogas.lv. 

Saistītie raksti