Jaunais tēvs Ņūdžersijā pēc dzemdībām atklāj aizkustinošu sakritību

Deivids Kaldvels no Ņūdžersijas ASV pēc sava dēla piedzimšanas atklāja aizkustinošu sakritību - medmāsa, kura pieņēma dzemdības, pirms 34 gadiem pasaulē bija sagaidījusi pašu Deividu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Slimnīcā strādājošā medmāsa Liza Makgovana strādā Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā un bija klāt mirklī, kad pasaulē 10 nedēļas par agru ieradās Deivida dēliņš Zeins. Arī pats Deivids 1986.gadā bija priekšlaicīgi dzimis šajā slimnīcā, un Liza toreiz uzraudzījusi arī viņu.

Sakritību pamanījusi Deivida līgava. "Svētdien viņš man parādīja savus bērnu dienu foto," vēsta Deivida līgavas Renātas ieraksts "Facebook". "Kad tās skatījos, es uzgāju fotogrāfiju ar viņu un kādu sievieti, kura viņu turēja. Es pazinu to sievieti!" 

dzemdību pieredze

Māsiņa Liza kopā ar Deividu 1986.gadā (Foto: Facebook / Renata Freydin)

Renāta jautājusi Deividam, kas ir šī sieviete, un viņš apstiprinājis, ka tā bijusi māsiņa, kura par viņu rūpējusies, kamēr viņš bijis Intensīvās terapijas nodaļā. Viņa mammai māsiņa ļoti patikusi, tāpēc viņa uzņēmusi abu bildi.

Abi sākumā nav spējuši noticēt, ka bildē redzamā sieviete tiešām ir tā pati, kura aprūpējusi arī pāra bērnu, tāpēc abi fotogrāfiju aiznesuši uz slimnīcu un parādījuši personālam. "Trīs citas medmāsas apstiprināja, ka tā tiešām ir viņa," raksta Renāta. Pēc trīs dienām atkal bija pienākusi Lizas maiņa, un pāris par sakritību pastāstīja viņai, pie reizes uzņemot zīmīgo fotogrāfiju.

vecmāte

Reklāma
Reklāma

Māsiņa Liza kopā ar Deivida dēlu Zeinu (Foto: Facebook / Renata Freydin)

"Pēdējās divas nedēļas mums bijušas satraukuma un šaubu pilnas, bet es varu atviegloti uzelpot, zinot, ka par manu mazo bērniņu rūpējas tā pati sieviete, kura savulaik palīdzēja manam mīļotajam, kad viņš bija tādā pat situācijā," raksta Renāta.

 

Avots: Jauns.lv