Dzemdību pieredze. Viņa dzemdēja nosmakušu meitenīti; bērnu atdzīvināja

"Mīļās, meitenes, negribu biedēt,bet tomer aizdomājieties. Manas mammas draudzenes meita dzemdēja nosmakušu meitenīti, kuru, paldies Dievam, pēc ilgas mocīšanas tomēr atdzīvināja," tā stāstu portāla mammamuntetiem.lv forumā sāk kāda jaunā māmiņa, vēršot uzmanību uz līgumvecmāšu darbu. 
Meitene bija slēgusi līgumu ar vecmāti, kas viņu visu laiku konsultēja pa telefonu. Nu tas jau vien ir absurds, ka neredzot, var noteikt, kas un kā notiek...

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Meitene bija slēgusi līgumu ar vecmāti, kas viņu visu laiku konsultēja pa telefonu. Nu tas jau vien ir absurds, ka neredzot, var noteikt, kas un kā notiek...

"Maziņā bija 3 kg un 55 cm. Mazulīte gandrīz piedzima mammai pa ceļam no Olaines uz Stradiņiem, jo ūdeņi, kas bija galīgi zaļi, nogāja jau mājās.

 

Meitene bija slēgusi līgumu ar vecmāti, kas viņu visu laiku konsultēja pa telefonu. Nu tas jau vien ir absurds, ka neredzot, var noteikt, kas un kā notiek, ņemot vērā to, ka kartai sievietei viss ir daudz savādāk.

 

Meitenei jau bija noteiktais laiks, bet maziņā tikai deva ziņu, bet drīz pēc tam nomierinājās. Dažas dienas pirms dzemdībām topošā māmiņa aizgāja pie vietējās pilsētas ginekoloģes, kas iedeva norīkojumu uz Dzemdību namu, bet, kad par to tika informēta nolīgtā vecmāte, tā nomierināja, ka tas taču nav nepieciešams, viņas maiņa Stradiņos būšot 9.jūnijā. Ja līdz tam nekas nenotikšot, tad, lai topošā māmiņa brauc pie viņas uz darbu.

Un beigās sanāca tā, kā sanāca. Patiesi brīnumaini, ka ar maziņo viss labi.

 

Apdomājiet, vai jūs patiesi esat gatavas uzticēt savu un sava mazuļa veselību un pat dzīvību līguma vecmātei, kuru pat īsti nepazīstat? Jo ticiet man, ja maksā, tas nenozīmē, ka viss notiks perfekti un bez starpgadījumiem. 

 

Vienkārši esmu šokā par šādām līguma vecmātēm, kuras saņemot tādas summas par līgumiem, vēl uzdrošinās uzņemties tādu atbildību par 2 cilvēku dzīvībām un tik vieglprātīgi uztvert visu notiekošo - konsultēt pa telefonu.

 

Reklāma
Reklāma

Meitenes, es pati šā gada 29.maijā dzemdēju meitiņu - 3960 gr, 55 cm, bez līguma, bez "blatiņa" - Rīgas Dzemdību namā ar vecmātes - Elitas Šteinbergas un dr.Avramenko - Vasiljevas, un viss notikas super. Viņas ar visu bija tajā procesā, attieksme ideāla, paskaidrojumi utt.,  vienkārsi ideāli.

 

Tāpēc apdomājiet, vai jūs patiesi esat gatavas uzticēt savu un sava mazuļa veselību un pat dzīvību līguma vecmātei, kuru pat īsti nepazīstat? Jo ticiet man, ja maksā, tas nenozīmē, ka viss notiks perfekti un bez starpgadījumiem. Pasarg Dievs, ko tādu, kā tagad mammas draudzenes meitai!

 

Varbūt labāk uzticieties perfektiem profesionāļiem Miera ielā, kuri, neskatoties uz visādiem līgumiem, māk, zina un labi dara savu darbu. nenožēlosiet! Jau jums veicas! 

 

 

Pilnu diskusiju par šo tematu lasi šeit