Pieteicās plānotais mazulītis un draugs mani pameta...

„Kāpēc dzīvē tā notiek? Bērniņš tika plānots, neizsargājāmies, ļoti gaidījām, bet tad draugs mani pameta,” slepeno diskusiju mammam.lv/tetiem.lv forumā ar šādiem vārdiem aizsāk kāda portālā reģistrētā topošā māmiņa.

Modele attēlā nav stāsta autore.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Modele attēlā nav stāsta autore.

„Nākamajā mēnesī uzzināju, ka gaidu bērniņu, biju priecīga, bet tajā pašā laikā skumji, ka bērniņam nebūs tēva — draugs no mazā atteicās, kā arī palīdzību no viņa puses varot negaidīt.

Pagāja laiciņš, draugs uzradās. Teica, ka vēlas būt ar mums kopā — tobrīd biju ceturtajā mēnesī. Domāju dēļ bērniņa piedošu, bet kļūdījos, jo viņš atkal mūs pameta. Šoreiz teica gan, ka palīdzēs, cik varēs, bet bērniņu neatzīs un ka saviem vecākiem neko neteiks. Lai gan es uzskatu, ka viņa mammai ir tiesības zināt, ka viņai būs mazbērns. Un kaut vai, ja viņš pats, kad piedzims mazais, nevēlēsies viņu redzēt, tad vismaz mamma varēs. Kā jums šķiet, vai man pašai pateikt viņa mammai par gaidāmo bērniņu vai tomēr klusēt un tā arī atstāt — ka varbūt nekad viņa neuzzina par sava mazbērniņa eksistenci. Ko jūs darītu manā vietā?” pēc padoma vaicā topošā māmiņa.

Lai lasītu diskusiju forumā, .

Reklāma
Reklāma