Partneris saka, ka neģērbjos seksīgi. Kā kļūt sava vīrieša acīs seksīgākai?

Ierastās ērtās bikses un mīļais T-krekls – mājās taču gribam justies ērti, īpaši, ja visa diena pavadīta ārpus mājas pienākumos. Taču kā salāgot vēlmi justies ērti un saglabāt pievilcību partnera acīs, īpaši, ja partneris ir izteicis vēlmi redzēt savu sievieti seksīgākā apģērbā? Padomu, kā saglabāt sievišķību mājās un vai ir kādi īpaši stila standarti, kas mūsdienu vīrietim šķiet pievilcīgi, Mammamuntetiem.lv vaicāja Evai Gulbei, sertificētai dūlai, psiholoģijas studentei un veikalu “SexyStyle” vadītājai.
Sievietei vispirms ir jāpatīk pašai sev un te jau katrai dāmai būs savs risinājums, kā justies iekārojamai.

FOTO: Shutterstock.com

Sievietei vispirms ir jāpatīk pašai sev un te jau katrai dāmai būs savs risinājums, kā justies iekārojamai.

Protams, ka īpaši ilgtermiņa attiecībās mēdz būt tā, ka mājās un kopā ar partneri jūtamies tik ļoti ērti un ierasti, ka aizmirstam par seksuālo pusi. “Tas ir labi, ka mājās jūtamies ērti un mājās mums ir jājūtas labi, arī, ja esam mīļākajā un neseksīgajā veļā. Tomēr tai pat laikā ir labi, ja varam padomāt par sevi, palutināt, pirmkārt, sevi ar kādu skaistu veļu un vienlaikus iepriecināt arī partneri un norādīt, ka viņa viedoklis mums ir svarīgs,” stāsta konsultante. 

 

Pirmais noteikums – jūties labi!

Vienalga, vai izvēlamies iegādāties kādu skaistāku veļu, piegulošu mājas kleitu vai kādu īpašu, fantāziju raisošu kostīmu, galvenais noteikums tomēr ir, lai tās nēsātāja jūtas ērti, labi, patīkami un skaisti. Sievietei vispirms ir jāpatīk pašai sev un te jau katrai dāmai būs savs risinājums, kā justies iekārojamai. Tomēr ja ir doma par speciālajiem lomu kostīmiem, ir labi zināt, ka tiem, kas iegādāti specializētajā veikalā, ir pieejami dažādi tērpu piegriezumi, lai tie labi izskatītos uz dažādu, arī nestandarta un pilnīgāku formu, ķermeņiem.

 

Vai tiešām jāģērbjas kā stjuartei?

Reklāma
Reklāma

Bieži vien, domājot par stereotipiem intīmās veļas un kostīmu jomā, tiek uzskatīts, ka standartizētie tērpi ir pārāk klišejiski un vai tad tiešām visiem tie patīk? “Stereotipi un klišejas ir biežākās un ierastākās darbības veids, tāpēc arī šie klišejiskie un stereotipiskie tērpi bieži vien ir interesantākie un ierastākie, jo tie patīk lielākajai daļai cilvēku. Problēma ar stereotipiem sāk veidoties tad, ja tiek uzskatīts, ka tas ir vienīgais un pareizais veids, kā apģērbties. Ja sievietei nepatīk stereotipiskie apģērbi, ja tie liek justies neveikli un nepatīkami, tādus nevajag vilkt un iegādāties,” uzsver Eva Gulbe un iesaka, ka šādā gadījumā ir vērts iet un meklēt kaut ko citu, kas patīk, jo izvēle ir ļoti plaša. Tomēr, ja konkrētas idejas nav, kā atsvaidzināt savu tēlu guļamistabā, tad tieši ierastie un populārākie lomu tērpi ir tie, ar kuriem var sākt eksperimentēt.

 

Kas visbiežāk patīk citiem

Kā novērojusi Eva Gulbe, populārākā veļas krāsa sievietēm Latvijā ir melna, kā otra populārākā krāsa veļai – sarkanā krāsa. Baltas krāsas veļa dominē kāzu sezonā, bet latviešu sievietes reti izvēlas krāsainu veļu, lai arī aptaujās norāda, ka tādu labprāt iegādātos. No tematiskajiem tērpiem populārākie pēc ekspertes novērojumiem ir medmāsiņas tērps un studentes tērps, taču bez šiem ir arī citi veidi, kā izskatīties sava partnera acīs iekārojamai – no dažādām parūkām līdz ekstravagantiem apaviem, zeķēm, zeķturiem un citiem aksesuāriem. Protams, tas ir gaumes jautājums, tomēr, pat izmēģinot vienu aksesuāru, efekts var būt ievērojams un, iespējams, var rasties motivācija ik pa brīdim saposties sev par prieku. Atliek vien eksperimentēt! 

Saistītie raksti