Pieci izplatītākie iemesli, kāpēc krāpj vīrieši

Grāmatas “Mēs un vīrieši” autors Stīvs Harvijs piedāvā uz neuzticības tēmu paraudzīties no vīriešu skatu punkta.
Ja vīrietis ģimenē un mājās nesaņems to, ar ko rēķinās, visticamāk, agri vai vēlu tas novedīs līdz neuzticībai.

FOTO: Shutterstock.com

Ja vīrietis ģimenē un mājās nesaņems to, ar ko rēķinās, visticamāk, agri vai vēlu tas novedīs līdz neuzticībai.

Mēs uzskatām - ja esmu pateikusi viņam “mīlu”, tad mazākais, ko tavs vīrietis var izdarīt, necienīt pašu svētāko – uzticību. Viņš laiku pa laikam var melot, netikt gala ar bērna audzināšanu, vairāk laika pavadīt ar draugiem, nekā ar tevi, nepietiekami pelnīt un tā tālāk. Taču, kad attiecībās ienāk neuzticība, sievietes to uztver kā katastrofu. Bet kā ir ar vīriešiem? Viņi to saprot, bet tik un tā dara. Portāls woman.ru apkopojis Stīva Harvija atziņas, kādēļ vīrieši tā rīkojas. 

 

Viņš domā citādāk  

Vīrietis skatās uz seksu savādāk, nekā sieviete. Daiļajam dzimumam sekss ir emocionāls mīlas akts. Turpretim vīrietim seksā nav obligāti jāiegulda emocijas un prāts. Vīrietim ir viegli, pat ļoti viegli piekrāpt, atnākt mājās un uzvesties tā, it kā nekas nebūtu noticis. Vīriešiem sekss ir vienkārši fizisks akts, kam ar mīlestību nav pilnīgi nekāda sakara. 

 

Viņš ir pārliecināts, ka tiks cauri sveikā 

Protams, ka vīrieši aizdomājas par iespējamiem krāpšanas riskiem. Taču pamatā viņi uzsāk mīlas romānus, būdami pilnīgi pārliecināti, ka tam nebūs nekādu sāpīgu seku. Pat, ja viņus pieķertu nepārprotamā situācijā, vīrietis tam atradīs attaisnojumu. Viņš ir pilnīgi pārliecināts, ka sievietei ir svarīgāk palikt kopā ar viņu un viņa nepilnībām, nekā aiziet un dzīvot vienai. Ja vīrietim sieviete ir svarīga, viņš mēģinās slēpt savu romānu, melot un visādi izlocīties. Taču, ja tu neietilpsti vīrieša dzīves plānos, viņš vienā mierā krāps bez slēpšanās un sirdsapziņas pārmetumiem. Ja pavaicāsi - vai viņam ir cita, visticamāk, vīrietis atbildēs apstiprinoši. 

 

Viņs nav pašrealizējies

Sievietēm var šķist, ka tā ir atruna, taču tā ir realitāte. Cik bieži nav dzirdēts vīrieti sakām – kad es pelnīšu pietiekami daudz, meklēšu sievu, vai arī – kad dabūšu paaugstinājumu, tad sākšu domāt par nopietnām attiecībām. Vīrietis, kurš vēl nav pašrealizējies un tikai ir ceļā to, negrasās no mērķa novirzīties sievietes dēļ. Viņš pats sev saka, ka tam nav pietiekami daudz laika. Vīrietim, kurš virzās pa karjeras kāpnēm, attiecības nav pašmērķis. Ar piebildi, ja viņš nesatiek savu īsto un neiemīlas līdz ausīm. Starp citu, līdzīgi var būt arī ar precējušos vīrieti, kuram ir bērni. Ja ģimene viņam nebūs pirmajā vietā, tad viņš rīkosies izejot no tā, kāds ir viņa prioritāšu saraksts. 

Reklāma
Reklāma

 

Viņus neapmierina situācija mājās

 Kad pāris kopā ir ilgāku laiku, vīrieti sāk neapmierināt, ka mājās viss nav tā, kā bija agrāk. Tavs vīrietis var sākt burkšķēt, ka attiecībās nodzisusi dzirkstele, ka tu vairāk viņu tik spēcīgi neuzbudini un neatstāj tādu iespaidu kā kādreiz. Tas var mainīt viņa attieksmi pret tevi. Sievietes taču lieliski zina – kā tas ir – dzīvot laimīgi divatā, tad apprecēties, dzemdēt bērnus, nopirkt māju un pamazām nogrimt komunālo maksājumu un bērnu audzināšanas problēmās, paralēli to visu cenšoties savienot ar darbu. Ko redz vīrietis? Noskrējušos, nogurušu sievieti, kura vairs nav ieinteresēta savā vīrietī kā attiecību sākumā. Respektīvi – pāra dzīvē ir ienākusi rutīna, kurai ir pa spēkam nogalināt pat pašas stiprākās attiecības. Vīrietim šķiet, ka tu viņu necieni, mazāk izsaki pateicības vārdus, nenovērtē viņu un viņa sasniegumus. Taču vīrietim tas ir ļoti būtiski. Ja viņš ģimenē un mājās nesaņems to, ar ko rēķinās, visticamāk, agri vai vēlu tas novedīs līdz neuzticībai. 

 

Vienmēr atradīsies sieviete, kura piekritīs mīļākās statusam 

Tā ir taisnība, kuru pašas sievietes nevēlas atzīt. Iedomājies – ja katra sieviete teiktu – tu esi precēts, tāpēc es nevaru ar tevi pārgulēt, cik laulību netiktu izglābts! Vīrietim ir iespēja krāpt, jo ir milzum daudz sieviešu, kas ir gatavas atdoties aizņemtiem vīriešiem. Protams, netrūkst gadījumu, kad vīrietis neinformē mīļāko par savām laulības saitēm, bet kad viņa par to uzzina, jau ir iemīlējusies. Taču pamatā mēs, sievietes, lieliski zinām, uz ko ejam un kādas tam var būt sekas. 

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti