Mīlas trijstūris. Ko darīt?

"Gribu padomu! Pirms kāda laika man bija īss sakars ar sava drauga draugu. Tas bija nenozīmīgs un bez tālākām sekām. Taču tagad viņš atkal sāk izrādīt uzmanību, saka, ka vēlas tikties. Un man, viņu satiekot, rodas patīkams uztraukums un sirds lēkā kā negudra. Nesaprotu, kas ar mani – aizraušanās vai kas nopietnāks?" jautā kāda mammamuntetiem.lv lasītāja.
Nav būtiskas nozīmes tam, ka attiecības bijušas īslaicīgas vai šķietami nenozīmīgas, svarīgi, ka tās ir bijušas.

FOTO: Shutterstock.com

Nav būtiskas nozīmes tam, ka attiecības bijušas īslaicīgas vai šķietami nenozīmīgas, svarīgi, ka tās ir bijušas.

Atbild psiholoģe Laila Kalniņa:
"Jūs minat, ka bijušas attiecības ar drauga draugu. Sarežģīta situācija, jo šajās attiecībās jūs esat jau trīs. Nav būtiskas nozīmes tam, ka attiecības bijušas īslaicīgas vai šķietami nenozīmīgas, svarīgi, ka tās ir bijušas. Tas nozīmē, ka kādu brīdi, kādu apstākļu pēc esat ielaidusi šo cilvēku savā dzīvē un, varētu teikt, šī klātbūtne turpinās jeb attiecības savā veidā turpinās. 

 

Izskatās, ka drauga draugam tas nešķita īslaicīgs un maznozīmīgs sakars, bet kaut kas, kas ir licis meklēt turpinājumu. 

 

Reklāma
Reklāma

To, vai tā ir aizraušanās vai kas nopietnāks, vislabāk zināt jūs pati, cits jautājums – cik daudz no tā varat atzīt pati sev. Ja ir attiecības ar jūsu draugu un ir arī bijušas attiecības ar drauga draugu, šķiet, tā bijusi nopietna izvēle. Iespējams, tagad ir grūti izprast – kas ir noticis, kāpēc ir noticis, bet pašreizējās emocijas daudz pasaka priekšā. 

Lai veicās ieklausoties savās jūtās!"

Saistītie raksti