SMS nepazīstamam puisim

Mēs iepazināmies draugiem.lv pirms vairāk nekā gada, novembra mēnesī! Pavisam negaidīti, bet tieši draugiem.lv tam bija izšķirošā nozīme!

Foto no personīgā arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no personīgā arhīva.

Kādā vakarā uzrakstīju nu jau savam mīļotajam SMS. Tajā brīdī es viņu vēl nebiju redzējusi, un viņš mani arī ne. Puiša reakcija bija iepriekš paredzama, viņš uzreiz jautāja vārdu un uzvārdu, lai varētu mani paskatīties draugiem.lv portālā, jo nenoliedzami viņam tajā brīdī interesēja, kā es izskatos!

Draugiem.lv bija pašsaprotama lieta pie vakariņām, skatotoes iemīļotos seriālus un pat pietiekami liels iemesls, lai laicīgo gulēt iešanu iemainītu pret ilgām sarakstes stundām!


Un tad... Tad sākās mūsu piedzīvojums, kas turpinās vēl joprojām! Vairāk nekā divas nedēļas datoram bija milzīga nozīme manā ikdienā! Draugiem.lv bija pašsaprotama lieta pie vakariņām, skatotoes iemīļotos seriālus un pat pietiekami liels iemesls, lai laicīgo gulēt iešanu iemainītu pret ilgām sarakstes stundām! Tas bija to vērts!!!
Nolēmām beidzot satikties, un tagad jau dzīvojam kopā.


Šobrīd draugiem.lv, protams, nav tik milzīga nozīme, vairāk kopā esam ikdienā. Bet kas lai zina, vai būtu iepazinušies, ja nebūtu tāds mīļš "stūrītis" internetā, kā draugiem.lv, kur varam "it kā" pabūt kopā!

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi Simona Ločmele, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece