"Draugos" man izdevās atrast savu sapņu meiteni

"Tagad zinu – ja kaut ko ļoti vēlies un esi mērķtiecīgs, tad viss izdodas, kā manā gadījumā – atrast savu sapņu meiteni," saka stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībnieks Andris. Lūk, ko par savu iepazīšanos stāsta viņi abi – Andris un Kristīne.

Foto no Andra personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Andra personīgā arhīva

Kristīne:
Kādu dienu iegāju draugos un redzēju, ka mani ir skatījies simpātisks puisis. Tad nu es arī viņu paskatījos un ieraudzīju, ka mums ir kopīga draudzene. Tad kādu dienu satiku draudzeni, un viņa man teica, ka par mani interesējas tas pats puisis, kas bija mani aplūkojis. Pēc neilga laiciņa saņēmu vēstuli draugiem.lv no tā paša puiša. Kadu laiciņu sarakstījāmies un tad nolēmām satikties. Satikāmies 8. martā, tieši todien skolā, kurā mācījos, bija pasākums, Andris atnāca ar skaistu sarkanu rozi, tāds satraucies, tāpat kā es.:) Tā sākās skaista mīlestība un drīz būs pagājuši četri gadi, kopš tā turpinās.
 

 

Kad ieraudzīju Kristīnes bildi uzreiz sapratu, ka vajag kaut ko aizrakstīt, bet nezināju ko, jo gribējās uzrakstīt kaut ko foršu, tā, lai šī vēstule nebūtu pirmā un pēdējā...

Reklāma
Reklāma


Andris:
Kādu vakaru vienkārši sēdēju draugiem.lv. Biju daudz reizes saņēmis no meitenēm jautājumu – “Andri, kāpēc Tev nav patstāvīgas draudzenes”, jo tajā laikā interesēja tikai tusiņi un nekam nopietnam nebiju gatavs. Tovakar intereses pēc meklētājā draugiem.lv ierakstīju ‘Jēkabpils’, jo tā ir pilsēta, kur dzīvoju un atlasīju tikai meitenes. Vienkārši skatījos bildes un mēģināju iztēloties, kāda varētu būt mana sapņu draudzene. Kad ieraudzīju Kristīnes bildi uzreiz sapratu, ka vajag kaut ko aizrakstīt, bet nezināju ko, jo gribējās uzrakstīt kaut ko foršu, tā, lai šī vēstule nebūtu pirmā un pēdējā, jo Kristīne man iepatikās uzreiz, kaut  biju redzējis tikai foto. Vēl arī uzmanību piesaistīja tas, ka mums bija kopīga draudzene, kurai, manuprāt arī aizsūtīju vēstuli, lai pastāsta man kaut ko par Kristīni. Tad nu Kristīnei biju aizsūtījis vēstuli, taču atbildes nebija vairākas dienas, bet beigās tomēr sagaidīju.. Sākām sarakstīties līdz viens otru caur vēstulēm bijām iepazinuši diezgan labi un nolēmām satikties. Tas bija 8. marts. Nopirku rozi un devos satikt Kristīni. Tā mēs satiekamies jau gandrīz četrus gadus, dzīvojam arī kopā. Tagad zinu – ja kaut ko ļoti vēlies un esi mērķtiecīgs, tad viss izdodas, kā manā gadījumā – atrast savu sapņu meiteni.

Iesūtīja Kristīne un Andris, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībnieki