Mammu aptauja – par mammu (ne)izdegšanu ir noslēgusies, zināmas balvu ieguvējas!

Gaidot Mātes dienu un Mātes dienas festivālu, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" aicināja mammas līdz 8. maijam piedalīties ikgadējā mammu aptaujā. Izlozes kārtībā noteicām divas laimīgās mammas, kuras saņems balvas!
Mammu aptauja Kāpēc mammas pārstrādājas? ir noslēgusies.

FOTO: Shutterstock.com

Mammu aptauja "Kāpēc mammas pārstrādājas?" ir noslēgusies.

Mammu aptaujā piedalījās vairāk nekā 700 respondentes no visas Latvijas, un aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē, kas notiks šajā piektdienā, 11. maijā. Sapulcei līdzi varēs sekot tiešsaistē ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv, portāla Facebook profilā vai ziņu portālā Jauns.lv.

 

Balvā viena laimīgā mamma izlozes kārtībā saņem 100 EUR  dāvanu karti no dāvanu interneta veikals „Dāvanu Serviss”, to saņem Dana, kuras e-pasts sākas ar dana.sv.....@gmail.com. Otra laimīgā izlozes kārtībā saņem 100 EUR dāvanu grozu no Baltijā lielākajiem sadzīves ķīmijas ražotājiem „MAYERI” ar Sensitive produktiem, to saņem Kristīne , kuras e-pasts sākas ar strode.kr......@gmail.com.

Sveicam uzvarētājas! Par balvas saņemšanu sazināsimies personīgi.

Vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” mammu aptauju atbalsta Labklājības ministrija. 

 

Par godu Mātes dienai sestdien, 13. maijā, Rīgā, kultūras un izklaides centrā “Hanzas perons”, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” rīko Mātes dienas festivālu – atpūtas un iedvesmas pasākumu, ko māmiņas no visas Latvijas un neatkarīgi no vecuma var apmeklēt bez maksas.

Saistītie raksti