60gadnieku atziņas par to, kas dzīvē tiešām ir vērtība

Aptaujājot 60 gadus sasniegušos un vecākus cilvēkus par dzīves atziņām,  visiem tika uzdots jautājums "Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kas pašlaik vēl ir jauni?"

60gadnieku atziņas par to, kas dzīvē tiešām ir vērtība

FOTO: Shutterstock.com

Dažas atbildes patiešām pārsteidza, bet nevar teikt, ka tās nav ieklausīšanās vērtas. 
 

Spēka gados vairums cilvēku ir pārliecināti, ka labs DARBS ir garants tam, lai ik dienu justos labi. Tā nav! Pietiekami labi ir tad, ja darbu varat izturēt vairāk dienas nekā nespējat to paciest, pie tam nopelnītā nauda sedz visus ikdienas izdevumus. Nodzīvojot garu darba mūžu, neviens no aptaujātajiem senioriem nebija piedzīvojis tādu pieredzi, ka kāds no darbiem ir mīlēts ik minūti un katru darba dienu. 


Gadi paskrien tik ātri! Neprecieties pārāk agri! Toties kas ir jādara? JĀCEĻO! Tas dod dzīves pilnasnību un garšu. Neaizbildinieties ar to, ka nav naudas. Iekrājiet tik, cik varat un dodieties turp, kur varat aizbraukt. Kamēr jums nav bērnu, netērējiet naudu mantām, tērējiet to iespaidiem un emocijām. Apskatiet pasauli. 
 

Neuztveriet sevi un dzīvi kopumā pārāk NOPIETNI. Pat ja ir dzīvē brīži, kad viss tiešām ir slikti, pamēģiniet uz to visu paskatīties ar humoru. 
 

Reklāma
Reklāma

DRAUGS  - tas ir cilvēks, kas steigsies palīgā pat 2 naktī. Pārējie ir vienkārši paziņas. 
 

Pats svarīgākais cilvēks jūsu dzīvē ir tas, kurš ir gatavs ar jums nodzīvot kopā MŪŽU. 
 

Jūs pat nepamanīsiet, kā izaugs jūsu BĒRNI. Tāpēc pavadiet ar viņiem kopā pēc iespējas vairāk laika. 


Neviens vēl nav nomiris ar nožēlu, ka ir pārāk maz dzīvē strādājis. Esiet centīgi un atbildīgi, bet nelieciet darbu augstāk par ģimeni, draugiem un sevi pašu.