Krāpējs kādreiz mainās? Reālas sievietes reāls jautājums

"Sveiki, laikam muļķīgs jautājums, bet, vai var ticēt un dzīvot mierīgi, ja draugs, vīrs ir piekrāpis? Man gadījās, ka vīrs piekrāpa mani. Nezinu, vai es vainīga, vai rutīna mūsu attiecībās, bet bija moments, ka viņš sāka medības pēc svaigas gaļas," portāla mammamuntetiem.lv forumā atklāj kāda sieviete.
Kad sākam par to runāt, vīrs ārdās un izvairās, tā esot bijusi viņa vislielākā kļūda, bet tomēr, otrā reize jau bija izvēle ne kļūda. Foto autore: Laura Bārdiņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad sākam par to runāt, vīrs ārdās un izvairās, tā esot bijusi viņa vislielākā kļūda, bet tomēr, otrā reize jau bija izvēle ne kļūda. Foto autore: Laura Bārdiņa.

 

 

"Vienreiz pieķēru čatā, tad teica, ka nekas viņu starpā nav - it kā nebija arī. Nepagāja ilgs laiks, kad viņš kļuva vēsāks pret mani, kašķējāmies, bet tik un tā nedomāju, ka viņam ir cita, jo sekss bija.

Tā reiz sagadījās, ka beidzot uzzināju, tas man bija smags trieciens. Domāju, jebkurai stipri mīlošai sievietei tas būtu trieciens!

 

Neesmu iedomīga, bet salīdzināt ar mani nevarēja, cik tik pēc izskata nedaudz simpātiskāka, bet pretēja... Man ilgu laiku neatzinās, ka ir ar viņu pārgulējis, līdz izmantoju sieviešu viltību, un vīrs visu izstāstīja. Sāpīgi, pat ļoti.

 

Tikai tāpēc, ka stipri mīlēju, piedevu. Nepagāja ilgs laiks, kad atkal nogāja no ceļa, protams, aizskrēja pie tās pašas. Atkal piedevu.Tagad visu laiku kā uz adatām, pamest arī nevaru, jo sirdij jau nepavēlēsi!

 

Reklāma
Reklāma

Kad sākam par to runāt, vīrs ārdās un izvairās, tā esot bijusi viņa vislielākā kļūda, bet tomēr, otrā reize jau bija izvēle ne kļūda.

 

Saka, ka vairs neatkārtosies, bet man neticās. Cik neesmu lasījusi, ja piekrāpa vienreiz, tad piekrāps atkal, manā gadījumā - tā īsti divreiz, bet mēģinājumi ijuši četri.

 

Varbūt tiešām dzīvot tā, kā ir un nedomāt par to, lai lieki sevi nesāpinātu, bet domāju, ka sieviete, kas gāujusi tam cauri, mani sapratīs, ka nemaz tik viegli aizmirst to visu nav. Vēl joprojām ik pa laikam sirds iesāpas atmiņās, jo pāridarījums ir liels.

 

Zinu jau, ka visi tūliit teiks, lai pametu vīru un atrodu labāku, bet, vai ir bijis gadījums, ka tomēr mainās cilvēks?Kādai ir tā bijis? Un es nemeklēju ne attaisnojumus, ne ko citu!"