Izvēlamies Latvijā ražotas mēbeles zīdainītim! Skaistas un bērnam draudzīgas

Latvijā ražotās koka mēbeles bērniem ir ne vien skaistas un mūsdienīgas, bet arī videi un bērnam draudzīgas. Izvērtē veikala “Čiekurs” piedāvājumu pašiem mazākajiem!

Kuru bērnistabas mēbeļu komplektu savam mazajam izvēlētos tu? Foto: www.ciekurs.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kuru bērnistabas mēbeļu komplektu savam mazajam izvēlētos tu? Foto: www.ciekurs.lv

 

Veikala “Čiekurs” ir ļoti plašs bērnu mēbeļu piedāvājums, kā arī mēbeles visa mājokļa labiekārtošanai - gultas, matrači, kumodes, grāmatu plaukti, galdi, krēsli, soli, trauku skapji, kā arī mēbeles priekšnamam un viesistabai. Šīs mēbeles ražo SIA „Daiļrade Koks", kas dibināts 1994. gadā un šobrīd kļuvis par vienu no vadošajiem mēbeļu ražošanas uzņēmumiem Latvijā.

 

Piedāvājumā mēbeļu komplektu sērijas, kas paredzētas pašu mazāko ģimenes locekļu labiekārtošanai!

Zīdaiņu gultiņas.

“Julia”

Bērnistabas mēbeļu sērija JULIA ir izgatavota no MDF materiāla, kas krāsots baltā krāsā. Šīs mēbeles ir drošas lietošanai bērniem - izmantotā apdares krāsa ir uz ūdens bāzes, tāpēc pilnībā tiek izslēgta jebkādu kaitīgu savienojumu klātbūtne. Mēbeles atbilst visām Eiropas Savienības kvalitātes prasībām. Atvilktnes aprīkotas ar "Soft Close" vadotnēm, kas padara tās ērti un viegli lietojamas. Skati www.ciekurs.lv.

Bērnistabas mēbeles no veikala Čiekurs.

“Mini 01” 

Mini sērija ir izgatavota no balti krāsota MDF materiāla, tā ieturēta lakoniskā un minimālistiskā stilā. Šīs mēbeles ir drošas lietošanai bērniem - izmantotā apdares krāsa ir uz ūdens bāzes, tāpēc pilnībā tiek izslēgta jebkādu kaitīgu savienojumu klātbūtne. Mēbeles atbilst visām Eiropas Savienības kvalitātes prasībām.

Krāsainus un savdabīgus akcentus kolekcijā ienes krāsaini sienas dekori, šūpuļkrēsli un mazuļu barojamie krēsliņi. Skati www.ciekurs.lv.

Mēbeles bērnistabai.

Reklāma
Reklāma

"Tristan"

"Tristan" kolekcijas mēbeles ir dabīga koka krāsā un kombinētas ar bērniem patīkamo smilškrāsas toni. Istabai krāsu akcentus vari salikt, izvēloties, piemēram, īpašas tapetes vai aizkarus. Skati www.ciekurs.lv.

Zīdaiņu gultiņas.

“Calla”

"Calla" sērija ir izgatavota no balti krāsota MDF materiāla, tā ieturēta lakoniskā un minimālistiskā stilā. Šīs mēbeles ir drošas lietošanai bērniem - izmantotā apdares krāsa ir uz ūdens bāzes, tāpēc pilnībā tiek izslēgta jebkādu kaitīgu savienojumu klātbūtne. Mēbeles atbilst visām Eiropas Savienības kvalitātes prasībām.

Skati www.ciekurs.lv.

 

 

Veikals ČiekursMēbeļu veikali “Čiekurs” atrodas:

- Rīgā, Čiekurkalna 1. līnija 11 (veikals darbojas jau no 1998. gada), tālr.67501777.

- TC "SPICE HOME" Pārdaugavā, Jaunmoku ielā 13, tālr.67798184.