Man ir brīnišķīga ģimene. Esmu laimīga

Esmu laimīga, kaut arī bērnība bij grūta. Agri nomira mammīte, un es paliku vecākā māsa saviem 2 brāļiem un 2 māsām. Godīgi - biju nogurusi, jo visi mājas darbi bij uz maniem pleciem. Tā savu stāstu par sapņa piepildījumu iesāk konkursa "Par ko sapņo sievietes?" dalībniece Anna Kasatkina.

Autores iesūtīts foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores iesūtīts foto.

Bērnībā bij no daudz kā jāatsakās, tētis strādāja, man bij jārūpējas, lai māzākie uz skolu būtu aizgājuši tīrām drēbēm un izpildījuši mājasdarbus. Laiks gāja, un es klusībā cerēju un sapņoju, kāda būs mana ģimene, kad es izaugšu :)

Kā jau katra meitene arī es sapņoju ,lai man būtu ideāla ģimene, veseli bērni, un lai mēs visi dzīvotu laimīgi.

 

24 gados satiku savu jauko draugu, kaut arī tajā brīdī nedomāju, ka tas ir mans topošais vīrs:) Dzīvojām kopā jau 2 gadus un nolēmām, ka jāsāk domāt arī par bērniņiem. 25 gados kļuvu par mammu jaukai meitiņai. Tas piedzīvotais lika man apstāties un ievilkt gaisu, jo dzīve bija mainījusies pa 360 grādiem, un mēs bijām jau ģimene!

 

Tās sajūtas nav aprakstāmas, novēlu katrai sievietei izbaudīt to mirkli, kad kļūst par mammu. Tas ir to vērts!

 

Pēc diviem gadiem pieteicās otra meitiņa. Tagad mani ir ideāls vīrs un divas burvīgas meitiņas. Sapņoju, lai man ir vīrietis, kurš mani nēsātu uz rokām, dievinātu ne tikai mani, bet arī mūsu bērnus. Vīrs visu dara tikai dēļ mums, par to esmu viņam pateicīga. Kaut arī daudz strādā, arī brīvo laiku atrod mums. Vēl klusībā  sapņojam par dēliņu. Laiks iet, un ticu, ka Dievs mums atsūtīs mazu brīnumiņu, kad vismazāk mēs to gaidīsim.

 

Reklāma
Reklāma

Sapņi piepildās - man ir ĢIMENE, esmu laimīga, man ir veseli bērni un mīlošs vīrs!

 

 

Iesūtījusi Anna Kasatkina, Māmiņdienas stāstu konkursa “Par ko sapņo sievietes” dalībniece

 

Piedalies Māmiņdienas stāstu konkursā "Par ko sapņo sievietes?" arī Tu!

Māmiņdienas stāstu konkursa balvā:

dāvanu kartes Ls 20 vērtībā suši restorānā "Sushi & Wok "