5 noslēpumi, kurus sieviete tev nekad, nekad neatklās

Vai mūsdienās, kad ziepes un ūdens ir ikdienā pieejamas lietas, patiešām vēl rodas jautājums, kā sevi kopt, lai patiktu pretējam dzimumam, vienlaikus tomēr neriskējot izskatīties pēc narcisa? Lūk, 5 noslēpumi, ko sievietes patiesībā domā par „vīriešu skaistumu”, un arī daži noderīgi skaistumkopšanas padomi, raksta www.kasjauns.lv. Tikai vīriešiem!

Lai cik tuvas būtu jūsu attiecības, ir dažas lietas, ko sievietei ir grūti vīrietim godīgi izstāstīt...

FOTO: www.moonparlour.lv

Lai cik tuvas būtu jūsu attiecības, ir dažas lietas, ko sievietei ir grūti vīrietim godīgi izstāstīt...

 

Pirmais noslēpums: gari mati piestāv tikai sievietēm 

Sievietes, protams, cenšas saprast puišus, kuri nēsā garus matus, jo tādējādi vēlas visai pasaulei paziņot par savu mīļāko mūzikas stilu. Viņas saprot arī dzejniekus un arī tos kungus, kuri uzskata, ka gari mati viņiem izskatās lieliski. Bet dziļākajā būtībā sievietēm patīk, ja vīriešiem ir īsi mati vai pusgarš, mākslinieciski nekārtīgs griezums. Tomēr sievietes, protams, apzinās, cik daudz pūļu tu esi ielicis, audzējot matus un cenšoties būt stilīgs. Labāk lai zēni izskatās pēc zēniem, bet meitenes - pēc meitenēm. 

 

 

Otrais noslēpums: gari nagi ir sieviešu privilēģija 

Pieskati, lai tavi nagi vienmēr ir īsi apgriezti un, pasarg dievs, bez „sēru apmales”. Dāmas nesaprot, kāpēc daži vīrieši audzē garu nagu mazajam pirkstiņam. Ko viņas par to domā? Tev to labāk nezināt! Nekautrējies arī reizi pa reizei lietot roku krēmu, īpaši aukstajā laikā un arī tad, ja daudz strādā fizisku darbu. Krēms tavu roku ādu padarīs maigu, tā vairs nebūs sasprēgājusi. Sievietēm patīk, ja viņas glāsta ar maigām rokām. 

Dziļākajā būtībā sievietēm patīk, ja vīriešiem ir īsi mati vai pusgarš, mākslinieciski nekārtīgs griezums.

 

Trešais noslēpums: nē - ūsām, nē - bārdai 

Pat tad, ja Breds Pits mēģinātu modē ieviest ūsas un bārdu, viņam tas neizdotos. Kāpēc? Jo sievietes uzskata, ka vīrieši zem bārdas un ūsām mēģina kaut ko no viņām slēpt. Vari taču nojaust, ko viņas domā, redzot, kā bārdains vīrietis ēd makaronu zupu. Vairumam sieviešu nav iebildumu pret dažas dienas neskūtu bārdiņu, bet daudz vairāk viņām patīk smaržīgi un tikko skuvušies puiši. Mmmm... Un vēl! Nav nekā šausmīgāka par sajūtu, ja tevi dursta ar asiem, vienas dienas rugājiem. Jo īpaši, ja ir jutīga āda. 

Reklāma
Reklāma

Ja nepieciešams, lieto sejas krēmu. Vēlams, tādu, kuram ir neitrāls aromāts (vai vispār bez tā). 

 

Ceturtais noslēpums: matiņi ausīs un degunā 

Šajā ziņā sievietes jūt līdzi vīriešiem, jo zina, cik problemātiska ir situācija, ja mati aug nevēlamās vietās. Tā ir sieviešu problēma. Taču sievietes uzskata, ka mūsdienīgam vīrietim ir jāapgriež matiņi degunā un ausīs, ja viņš vēlas radīt pozitīvu iespaidu par sevi. Jo ir patiešām kauns staigāt ar kuplām „putnu ligzdām” degunā un ausīs, ja veikalu plaukti vai lūst no dažādu pincešu, pincetīšu un citu matiņu noņemšanas rīku pārpilnības! 

 

Piektais noslēpums: ķermeņa apmatojums 

Lūk, šī ir joma, kurā sievietēm ir atšķirīgi viedokļi. Vienām patīk mataini, mežonīgi puiši, bet citām – gluži pretēji. Tu vēlaties zināt, ko darīt ar padusēm un apmatojumu "tur, lejā”? Mēs iesakām matiņus nedaudz saīsināt. Turklāt tu vienmēr vari pakonsultēties ar savu mīļoto – viņa pateiks, kas viņai patīk vislabāk. Un kādēļ gan matu saīsināšanu/ likvidēšanu neveikt abiem kopā? :)

 

Avots: www.kasjauns.lv