Mana pirmā Māmiņdiena - sapnis piepildīts

"...Mūsu dēlinš piedzima - 1.maijā. Karogiem plīvojot, ar vīru devāmies uz Rīgas dzemdību namu, un karogiem plīvojot, 4.maijā braucam mājās jau trijatā. mans sapnis ir piepildījies," raksta portāla mammamuntetiem.lv lasītāja Ivita.

...pati sašuvu arī drēbītes un gultas veļu mazajam...

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

...pati sašuvu arī drēbītes un gultas veļu mazajam...

Šā gada Māmiņdiena man vienmēr būs īpaša.
2012.gada augustā ar vīru uzzinājām, ka drīz mūsu ģimenei pievienosies vēl kāds. Ar vīru ļoti vēlējāmies bērniņu, savā ģimenē tos pat plānojam trīs, ja būs dots, tāpēc par ziņu ļoti priecājāmies. Mans sapnis bija piepildījies!

 

Mazais gan izdomāja pieteikties ātrāk, un Māmiņdienu sagaidīt kopā ar mums.


Grūtniecību izbaudīju, daļēji tāpēc, ka muguras dēļ aizgāju uz lapas jau 3.grūtniecības mēnesī. Gatavojos bērniņam - nedaudz paremontējām dzīvokli, gājām uz kursiem, izbaudījām ar vīru pēdējos mēnešus divatā, gatavojoties bērniņa ienākšanas ģimenē, sapirkām visu nepieciešamo, pati sašuvu arī drēbītes un gultas veļu mazajam.

Kad uzzināju, ka mazais gaidāms 11./12. maijā, ļoti priecājos, ka šogad uz Māmiņdienu saņemšu tik jauku dāvaniņu. Mazais gan izdomāja pieteikties ātrāk, un Māmiņdienu sagaidīt kopā ar mums.

Mūsu dēlinš piedzima - 1.maijā. Karogiem plīvojot, ar vīru devāmies uz Rīgas dzemdību namu, un karogiem plīvojot, 4.maijā braucam mājās jau trijatā. Kad vēl Latvijā ir šāda iespēja?Abas šīs dienas bija saulainas un siltas, par spīti mūsu šā gada vēlajam pavasarim.

Un Māmiņdienu svinējām jau trijatā. Puķes no vīra gan dabūju tik vakarā, jo viņš vēl nav pieradis, ka esmu māmiņa, arī pie tēta lomas ne. Godīgi sakot, pati pie šīs domas vēl neesmu pieradusi. Taču lielāko dāvanu viņš man ir sniedzis, par ko viņam būšu pateicīga visu mūžu. Tāpēc ceru, ka atlīdzināšu viņam - esot labākā mamma mūsu dēliņam.

Tāds ir mans stāsts par manu sapņa piepildījumu un skaistāko dāvanu manā mūžā!!!:)
 

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi Ivita Sniķersproģe, Māmiņdienas stāstu konkursa “Par ko sapņo sievietes” dalībniece

 

Piedalies Māmiņdienas stāstu konkursā "Par ko sapņo sievietes?" arī Tu!

Māmiņdienas stāstu konkursa balvās:

dāvanu kartes Ls 20 vērtībā suši restorānā "Sushi & Wok "