Pazīmes, kuras liecina: viņš tevi nekad neprecēs

Nevienam nepatīk, ja viņus „liek kastītēs” un salīdzina ar citiem, taču gribi vai ne - visi stiprā dzimuma pārstāvji ir iedalāmi trīs grupās atkarībā no viņu attieksmes pret ģimenes dibināšanu.

Ļoti retos gadījumos vīrieši, kuriem ir ļoti ciešas attiecības ar māti, apprecas ar meiteni, kura mammai nav pa prātam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ļoti retos gadījumos vīrieši, kuriem ir ļoti ciešas attiecības ar māti, apprecas ar meiteni, kura mammai nav pa prātam.

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

Pirmā grupa daudzām dāmām varētu šķist īsti zelta gabaliņi – tie ir puiši, kuri ir gatavi precēties ar meiteni, tiklīdz viņiem pieprasa to darīt. Tiesa, šādi vīrieši sievietēm lielākoties šķiet neinteresanti. Kāpēc? Nu, tas viņām pašām pat īsti nav saprotams.

Otra grupa sastāv no vīriešiem, kuri nekad neprecas. Arī šādi puiši patiesībā ir neinteresanti, jo ar viņiem sievietes tikai tērē laiku un enerģiju, bet dara to pilnīgi veltīgi. Trešā vīriešu grupa lielākajai daļai sieviešu nepatīk. Tie ir šaubīgi tipi. Vārdu sakot, it kā viņiem nav nekādu iebildumu pret ģimeni un laulību, bet, kad sarunas tēma sāk virzīties uz kāzu tērpu un altāra pusi, viņi piepeši sāk mētāt asprātības un izliekas, ka nesaprot jautājumu.
Ko darīt šādos gadījumos? Kādas ir pazīmes, kuras palīdzēs saprast, ka nekas prātīgs nesanāks un labāk koncentrēties uz perspektīvākām attiecībām, kuras varētu vainagoties ar laulību? Acīmredzot puisis tomēr neapprecēs meiteni, ja viņu „cerēšanās” laiks ilgst vairāk nekā trīs gadus, bet attiecībām nav nekādas attīstības. Ja viņš joprojām nav palicis nakšņot kopā ar draudzeni ilgāk nekā vienu vai divas naktis. Ja viņš cenšas mīļoto „turēt pa gabalu”, vienlaikus vēlēdamies saglabāt savu brīva džeka statusu un brīvību.

Ko jūs abi darāt, kad satiekaties? Mīlējaties? Fantastiski! Tomēr laulības un ģimene nav tikai sekss. Tā ir arī kopīga sadzīve, ģimenes budžets.

Tu joprojām nezini, kas ir viņa draugi? Puisis ne reizi nav piedāvājis kopā doties uz ballīti viņa draugu kompānijā, ne reizi nav uzaicinājis paskatīties, kā viņš lec ar gumiju vai izpletni, beidzot kopā paceļot kaut vai pa Latviju? Ko jūs abi darāt, kad satiekaties? Mīlējaties? Fantastiski! Tomēr laulības un ģimene nav tikai sekss. Tā ir arī kopīga sadzīve, ģimenes budžets. Ja no šiem trīs komponentiem trūkst pēdējo divu, tikai ar pirmo vien tālu netiksi.
Šis puisis nekad tevi neprecēs, ja viņam neapstrīdama autoritāte ir māte. Vēl jo vairāk tad, ja nepatīc viņa mātei. Ļoti retos gadījumos vīrieši, kuriem ir ļoti ciešas attiecības ar māti, apprecas ar meiteni, kura mammai nav pa prātam. Taču – lai cik skumji tas nebūtu, diemžēl šādas attiecības parasti tāpat beidzas ar šķiršanos.
Viņš nekad tevi neprecēs, ja tavā klātbūtnē atļaujas koķetēt ar citām meitenēm. Viņš tevi neprecēs, ja jau attiecību sākumposmā meklē iemeslus sastrīdēties un piekasās par sīkumiem. Te nevietā pārāk skaļi esi iesmējusies, te pārāk vaļīgu blūzīti uzvilkusi, te vannasistabā visus plauktiņus ar saviem krēmiem aizņēmusi, te saule par agru uzlēkusi vai lietus nelaikā sācies. Secinājums ir viens: viņš tevi nemīl.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv