Iepazīsti "Norwex" mikrošķiedras lupatiņas, rādi tās citiem un pelni

Iepazīsti un izmēģini "Norwex" mikrošķiedras antibakteriālās lupatiņas, parādi kā izcilāko produktu tās draugiem, paziņām un nopelni. Tas ir tik vienkārši, tev tikai jākļūst par vienu no ap 30 000 "Norwex" konsultantiem visā pasaulē.  

Pārdodot un prezentējot Norwex produktus, tu vari palielināt savus ikmēneša ienākumus. Norwex publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārdodot un prezentējot "Norwex" produktus, tu vari palielināt savus ikmēneša ienākumus. "Norwex" publicitātes foto.

 

Kļūstot par "Norwex" preču konsultantu, tu iesaistīsies aizraujošā sadarbībā ar uzņēmumu, un tas palīdzēs sasniegt arī tavus personīgos mērķus. Lai šajā darbā būtu veiksmīgs, saņemsi vairākus palīgmateriālus. Tie nodrošinās ar nepieciešamo atbalstu. Šis ceļvedis sniedz informāciju, kas būs nepieciešama, lai organizētu savu darbību.

 

Kad būsi nolēmis kļūt par "Norwex" konsultantu, tev tiks nozīmēts savs menedžeris, kurš tevi apmācīs, rūpēsies, lai tu visu saprastu un atbildēs uz visiem jautājumiem.

 

"Norwex" orientējas uz klientiem un izaugsmi. Uzņēmums ir pasaules klases līderis videi draudzīgās koncepcijas "Uzlabo dzīves kvalitāti" popularizēšanā. Uzņēmumam ir vairāk nekā 30 000 konsultantu visā pasaulē, un tas vēlas sasniegt mērķi - 50 000 konsultantu līdz 2013.gada beigām.

 

Uzņēmuma filozofijas pamatā ir vēlme palīdzēt cilvēkiem samazināt ķīmisko tīrīšanas līdzekļu izmantošanu ikdienas tīrīšanā gan mājās, gan uzņēmumos.

 

Lai "Norwex" atbilstu visaugstākā līmeņa klientu apkalpošanas standartiem, uzņēmums ir attīstījis dinamisku preču līniju, ieviesis speciālu tālruņa līniju, lai klientiem un konsultantiem sniegtu informāciju un palīdzētu nepieciešamības gadījumā (+371 67816216), ieviesis lielisku preču apmaiņas/atlīdzināšanas praksi, kas garantē "Norwex" produktu defektu novēršanu. 

 

"Norwex" ir saglabājuši zemākas pamatproduktu cenas, lai paliktu konkurētspējīgi.

 

"Norwex" saprot, ka ne visi var ieguldīt vienādi daudz laika savā uzņēmējdarbībā. Izvēloties šo nodarbošanos, visticamāk, tu esi izlēmis, cik stundas atvēlēsi darbam. Lai saglabātu "aktīvu"  statusu, ir noteiktas minimālās prasības konsultantam.

Aktīva konsultanta minimālie pārdošanas apjomi ir 200 lati trīs mēnešu laikā, lai saglabātu šo "aktīvo" statusu.

 

Produktu apmaiņas/atlīdzināšanas politika

Reklāma
Reklāma

Uzņēmums visu uzmanību velta lieliskai klientu apkalpošanai un pilnībā garantē preču kvalitāti. Ja kāds produkts ir nekvalitatīvs (šeit runājam par ražošanas brāķi), klients to var apmainīt. Nekvalitatīvais produkts tiek nosūtīts atpakaļ ražotājam.

 

Statistika rāda, ka 67% klientu izdara atkārtotu pirkumu, ja konsultants ar viņiem ir uzturējis regulāru kontaktu. Iepazīsti savas "NORWEX" preces un uzzini, kā tās darbojas!


Jāmācās preci prezentēt

Prezentāciju pieteikumi ir tavas uzņēmējdarbības "dzīvības ūdens" - bez tiem tev nebūs iespējas pārdot savu preci!

Sekojošie saraksti parāda dažus pieturas punktus, kur meklēt kontaktus un interesēties par prezentāciju pieteikumiem:

Ģimene, draugi, kaimiņi, kāzu viesi, sporta kluba paziņas, bijušie klasesbiedri utt.

 

Prezentācijā jāskaidro, kā ar jaunajām precēm varēs ietaupīt naudu, laiku, gūt labāku veselību un tīrāku vidi.

 

Taupīt naudu: samazina ķimikāliju, sūkļu, papīra dvieļu u.tml. tīrīšanas līdzekļu lietošanu par 90%.

Taupīt laiku: mūsu tīrīšanas sistēma taupa Jūsu laiku un pūles. Ir pierādīts, ka ietaupa pat 75% laika mūsdienu aizņemtajā pasaulē.

Labāka veselība: tev nav saskare ar ķimikālijām – tu tās neieelpo, nepieskaries tām un tās nenonāk tavā ķermenī.

Tīrāka vide: apmierinājums, ko gūsti, apzinoties, ka tas, ko dari, palīdz saglabāt dabu un vidi mūsu bērniem un viņu nākotnei.

 

Šo prezentāciju laikā tev būs iespēja pieteikt vēl vairākas prezentācijas, kas dos iespēju palielināt ienākumus. Savu prezentāciju laikā tev būs iespēja trenēt savu uzstāšanās prasmi, kas veicinās tavu pārliecību par sevi. Tu sāksi saņemt pirmos ienākumus, kas palīdzēs ātrāk atmaksāt ikdienas darba piederumu komplektu izmaksas.


Vairāk uzzini www.norwex.lv