Skaistākās idejas mājas interjeram – dekorēšana ar fotogleznām

Nekas tā nepiepilda mājas interjeru ar siltumu un īpašu noskaņojumu kā fotogleznas dažādos izmēros, kas nes sevī atmiņas par burvīgākajiem dzīves mirkļiem, smaidiem, laimes stāstu un iedvesmu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

UzvelcKreklu.lv, kas šogad piedāvā jaunu pakalpojumu – pasūtīt fotogleznas uz kanvām (audekla) internetā ar piegādi uz mājām, piedāvā daudzas skaistas idejas, kā padarīt mājas interjeru īpašu.

Fotokanvas ar jūsu skaistākajām kopbildēm.
Cena sākot no Ls 7.90. Pasūti ŠEIT!


Pasūtīt  kanvas ar savām fotogrāfijām vai dizainu ir tik pat viegli kā veikt trīs klikšķus. Sarežģīts šajā procesā ir tikai izvēlēties no visām foršajām bildēm to, kuru uzdrukāt, jo viņu tiešām ir tik daudz un visas tik mīļas. Jums jāparūpējās tikai par ideju – par visu pārējo parūpēsies Uzvelc Kreklu!


 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Audekli (kanvas) sākot no 20x20cm.
Izvēlies izmēru un sāc veidot savu fotogleznu ŠEIT!


 

Iespēju, kā izrotāt savu interjeru mājās tiešām ir daudz un dažādu. Drukā savas fotogrāfijas dažādos izmēros un kombinē uz sienas, pasūti savus zīmējumus uzdrukātus uz kanvām vai, piemēram, sava jaundzimušā mazuļa rociņu un kājiņu nospiedumus, mīļāko dziesmu citātus vai slavenību bildes vai kāda filozofa izteicienu, kas tevi iedvesmo katru dienu.


 


Lai pasūtītu foto kanvu internetā ir jāizpilda pāris vienkarši soļi:
1. Izvēlies no daudzām mīļākajām fotogrāfijām tādu, kuru vēlies likt pie sienas vai dāvināt.
2. Izvēlies kanvas izmēru vai vairākus, ja vēlies tās grupēt un nospied “Personalizēt”
3. Ielādē bildi vai bildes darbnīcā, pievieno tekstu vai zīmējumu un nospied “Pirkt”

Pasūtījums būs sagatavots 2-4 darba dienu laikā un varēsi tam doties pakaļ uz mūsu ofisu vai mēs to piegādāsim ar kurjeru vai pasta palīdzību tieši uz mājām!

Padari draugu vai interjeru laimīgu ar savu jaunāko mākslas darbu! Lai pasūtītu fotogrāfijas druku uz kanvas spied  ŠEIT!