Aicina pārdomāt lēmumu - dāvanā pasniegt mājdzīvnieku

Bieži vien mājdzīvnieks jauniešiem ir viena no gaidītākajām svētku dāvanām, taču nereti tiek pārvērtētas iespējas un vēlme rūpēties par to. Tieši tāpēc Ziemassvētkus dzīvnieku patversmes darbinieki sagaida ar lielām bažām, jo pēc svētkiem krasi pieaug pamesto un atstāto dzīvnieku skaits. Aicinām ikvienu būt atbildīgam un rūpīgi pārdomāt mājas mīluļa iegādi, aicina Juglas dzīvnieku patversmes pārstāve Linda Zirdziņa. 

Foto autore:Gunita Guseva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto autore:Gunita Guseva.

Dzīvnieku patversmes iemītnieki saņems dāvanas

"Zelta zivtiņas" (ZZ) reklāmas projekta jaunieši - Olga, Elza, Makss un Laura šodien apciemos Juglas dzīvnieku patversmes "Labās mājas" iemītniekus, lai nogādātu īpašu svētku sveicienu dzīvnieku patversmes jaunākajiem iemītniekiem. ZZ jaunieši kopā ar patversmi "Labās mājas" atbalsta akciju "Dzīvnieks nav dāvana", aicinot jauniešus pirmssvētku laikā atbildīgi pārdomāt lēmumu par mājdzīvnieka iegādi. 

Juglas dzīvnieku patversmes iemītniekiem tiks dāvināti vairāki kilogrami specializētās kucēnu barības un dažādi suņu iemīļoti našķi. Kā atzīst patversmes darbinieki, kucēniem ir ļoti svarīgi saņemt kvalitatīvu pārtiku. 

Reklāma
Reklāma

"Esmu ļoti priecīga, ka mums būs iespēja apciemot un aizvest svētku dāvanas patversmes iemītniekiem. Arī man ir savs suns, un es zinu, cik lielu mīlestību tas gaida no sava saimnieka. Rūpēties par dzīvniekiem esmu iemācījusies no bērnības, arī šobrīd par savu suni atbildīga pati. Svarīgi, lai pieņemot lēmumu par mājdzīvnieka iegādi, mīluļa saimnieks būtu gatavs uzņemties rūpes un atbildību ilgtermiņā," stāsta ZZ reklāmas projekta pārstāve Olga. 

Biedrība "Juglas dzīvnieku aizsardzības grupa" kā dzīvnieku mīļotāju un domubiedru grupa tika dibināta 2000.gadā. Biedrība par saviem uzdevumiem ir noteikusi dzīvnieku tiesību aizsardzību, patversmes uzturēšanu, sabiedrības izglītošanu, dzīvnieku aizsardzības un labturības jautājumos, kā arī likumdošanas sakārtošanā Latvijā ar šiem jautājumiem saistītās jomās. Ikdienā tiek izskatīti neskaitāmi ziņojumi par cilvēku cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem Latvijā.