Pusaudze: Mana mamma ir kā eņģelis

"Man ir pati mīļākā mamma, un to es patiešām tā droši varu teikt. Mana mamma audzina mani un māsu, un es zinu, ka viņai tas nav viegli, bet viņai tas ļoti labi sanāk. Viņa mani ir izaudzinājusi par lielu un gudru meiteni, un es viņai vienmēr par to teikšu paldies," portālam mammamuntetiem.lv stāstu par savu mammu iesūtījusi 15 gadus vecā Lita Gārbena. 

 Mamma nekad pie grūtībām nepaiet malā, viņa iet tālāk un neapstājas, par savu mammu raksta 15 gadus vecā Lita.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

" Mamma nekad pie grūtībām nepaiet malā, viņa iet tālāk un neapstājas," par savu mammu raksta 15 gadus vecā Lita.

 

Atceros, ka biju maziņa un kautrīga meitenīte, bet tagad viņa man ir ieaudzinājusi raksturu un prast pastāvēt par sevi. Viņa vienmēr mani ir aizstāvējusi. Mamma nekad pie grūtībām nepaiet malā, viņa iet tālāk un neapstājas. Mēs esam kā draudzenes, viņa man stāsta visu un esi viņai arī. Starp mums valda uzticība. Viņa vienmēr ir rūpējusies par to, lai man būtu labi.

Nav tādas dienas, kad viņa man nepateiktu "Es tevi mīlu" un nenoskūpstītu vaigu. Viņa man ir kā eņģelis un es vienmēr pateikšos, ka man ir tāda mamma. 

Reklāma
Reklāma

Es esmu pabarota, apģērbta un dzīvoju siltumā. Mamma mani skolo un atbalsta mani. Viņa man palīdz visās grūtībās un neļauj man padoties. Mamma man māca visu to labāko. Es mācos 8. klasē, mūzikas skolā pūšu flautu, spēlēju klavieres un papildus - ģitāru. Es to visu nevarētu, ja man nebūtu viņa - mana mamma. Nav tādas dienas, kad viņa man nepateiktu "Es tevi mīlu" un nenoskūpstītu vaigu. Viņa man ir kā eņģelis un es vienmēr pateikšos, ka man ir tāda mamma. Viņa ir mans lepnums. Es mīlu savu mammu, un mamma katram ir viena.

Paldies viņai! :)

 

Iesūtījusi: Lita Gārbena, 15 gadi, konkursa "Sirdsstāsti par mammām" dalībniece