Eko lietas tīrai mājai!

Ir pavasaris, kārtības un spodrības laiks. Eko Lāde ir vieta, kur iegūt informāciju un iegādāties dažādus videi draudzīgus uzkopšanas produktus.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

www.ekolade.lv piedāvā:

* Norwex produkciju - augstas kvalitātes mikrošķiedras audumus dažādu virsmu uzkopšanai

* Veļas mazgāšanas līdzekļu alternatīvu - veļas bumbu, lai saudzētu savu veselību un apkārtējo vidi, mazgājot veļu videi draudzīgi

* Easy mop uzkopšanas sistēmas, kas ļauj ērti un ātri uzkopt telpas nesaslapinot rokas netīrā ūdenī.


Norwex antibakteriālo mikrošķiedras tīrīšanas produktu priekšrocības:

* Norwex tīrīšanas produktu līnija ietaupīs jūsu laiku un naudu, uzlabos veselību un virzīs pretī apkārtējās vides uzlabošanai. 

* Norwex mikrošķiedra nāk klajā ar inovatīvu sudraba daļiņu izmantošanu sintētisko mikrošķiedru audumu sastāvdaļās.

* Uzkopšana ar ūdeni veicina veselīgu iznākumu mums un videi.

* Laboratorijas testi ir pierādījuši, ka Norwex antibakteriālā mikrošķiedra samazina 99,99% baktēriju 24 stundās!

 

Veļasbumbas priekšrocības:


Reklāma
Reklāma

* Atvieglo ikdienu. Veļas bumba ir viegli lietojama, jo tā vienkārši jāievieto veļasmašīnas tvertnē līdz ar mazgājamām drēbēm. Nav nepieciešama regulāra pulvera un mīkstinātāja pirkšana veikalā, jo bumbu, vienreiz nopērkot, var izmantot līdz pat 1000 mazgāšanas reizēm, kas atbilst aptuveni trīs gadu intensīvai lietošanai. Tā kā ūdens kļūst ļoti mīksts, tad bieži vien drēbes pēc mazgāšanas nav nepieciešams gludināt, jo tās ir kļuvušas mīkstas, gaisīgas un gludas.

* Jaudīga un efektīva. Bumba ar savu kustību rada spēcīgu ķīmisku reakciju, kas mīkstina ūdeni, piepilda to ar skābekli, līdz ar to ideāli iztīrot drēbes.

* Bez ķīmiskām vielām. Bumba ir dabiska, tā sastāv no keramikas lodītēm – dažādu veidu minerāliem. Bumba nesatur ķīmiskus savienojumus, līdz ar to no tās neveidojas alerģiskas reakcijas, kas mūsdienās ir liela problēma gan pieaugušajiem, gan bērniem. Drēbju mazgāšana bez ķīmijas palīdz uzlabot cilvēku veselības stāvokli.

Ieekonomē elektrību, ūdeni un naudu. Ideālai izmazgāšanai drēbes nepieciešams mazgāt vismaz stundu, toties skalot to nepieciešams tikai vienu reizi. Turklāt drēbes nav nepieciešams mazgāt augstā temperatūrā, līdz 60 grādiem, tāpēc iespējams ietaupīt gan elektrību, gan ūdeni un līdz ar to naudu.

EASYMOP uzkopšanas sistēmas priekšrocības:

* Speciāla mikrošķiedras birste palīdz efektīvi savākt netīrumus, izmantojot ļoti maz sadzīves ķīmijas piedevu. Turklāt, tīrot telpas pietiekoši intensīvi, mazgāšanas līdzekļus var nelietot vispār.

* Rotējošā mazgāšanas un ūdens nosusināšanas sistēma dažās sekundēs atbrīvo mikrošķiedras birsti no uzkrātajiem netīrumiem un liekā ūdens, līdz ar to paātrinot telpu uzkopšanas tempu. 

* Ar EASYMOP var vienlīdz labi tīrīt gan grūti iztīrāmus traipus, gan viegli saskrāpējamas un delikātas virsmas. To var lietot visur, nebaidoties sabojāt vai saskrāpēt telpu aprīkojumu. 

* Pateicoties kustīgajai birstes galviņai (minimālais tīrīšanas augstums tikai 9cm) un lieliskajām absorbēšanas spējām, ātri un viegli iespējams tīrīt plauktu un dīvānu apakšas, spraugas starp mēbelēm, skapju augšas, dažādus materiālu un faktūru virsmas, sienas, logus u.c.

* Citiem vārdiem sakot, izmantojot EASYMOP, iespējams mazgāt ātrāk, labāk un lētāk, salīdzinot ar vairumu līdzīgu tīrīšanas iekārtu.

 

Lai pārliecinātos par to, izmanto iespēju sadarbībā ar “Pērkam Kopā”! Iegādājies EASYMOP uzkopšanas sistēmu ar 50% atlaidi! 

Vairāk informācijas skatīt šeit: http://www.perkamkopa.lv/product/2102


Dzīvosim zaļi!

www.ekolade.lv