Kvalitatīvas duškabīnes no 6mm bieza, rūdīta stikla

Pavasaris ir lielās talkas laiks, kad ar lielo birsti prasās izbirstēt visus pakšus, vai pat nodoties remontdarbiem. Būvniecības interneta veikalā www.akolat.lv, kur tavu uzmanību noteikti pievērsīs labās cenas, izpēti skaistās duškabīnes un pamatīgās akmens masas izlietnes!

Bezrāmju dušas kabīne Banga. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bezrāmju dušas kabīne "Banga". Publicitātes foto.

 

Dušas kabīņu kolekcija TELPA 

 

* Kolekcija TELPA ir stikla un alumīnija kombinācija, kurā dominē stikla konstrukcijas. Bezrāmja dušas durvis, kā arī nepilnīgi ierāmētas sienas piešķir šīs kolekcijas izstrādājumiem gaišumu un vieglumu.

 

* Dušas kabīņu konstrukcija ir diezgan stingra, jo to ražošanai tiek izmantoti droši savienojumi, drošs rūdīts 6mm biezs stikls, kā arī augstas kvalitātes gultņu mehānismi. Bīdāmas durvis slīdēšanu pa profilu nodrošina 8 gultņi, kas izgatavoti no nerūsējoša tērauda.

 

* Hermētiskumu dušas kabīnēm garantē speciāli izgatavots dušas kabīņu un sienu pamats, kas ideāli piekļaujas dušas grīdai. Optimāla augstuma dēļ, dušas kabīnes ir iespējams montēt, gan uz pamatnes, gan tieši uz vannas istabas grīdas. Tas ir ne tikai praktiski, bet gan arī ērti.

Dušas kabīne "Rasa".

 

* Kolekciju veido četri modeļi un to nestandarta risinājumi, t.i, pēc Jūsu vēlamajiem izmēriem izgatavots šīs kolekcijas modelis. Ikviens modelis tika izgatavots, sadarbojoties ar interjera dizaineriem, kā arī ņemot vērā privātpersonu padomus. Tapēc modeļi ir ne tikai estētiski, bet arī funkcionāli. Kuru no šiem izvēlētos tu?:)

 

Dušas kabīne "Vaiva".

* Taisnstūra dušas kabīne "Laima" radīta plašām vannasistabām. Tiek jokots, ka tajā iespējams pat divatā dejot! Modelim "Rasa" ir divas durtiņas, tādēļ ieiešana tajā ir plašāka, brīvāka. Piecstūru dušas kabīne "Vaiva" ietaupa gan kabīnes, gan vannasistabas telpu. "Vaiva Plus" modeļa ekskluzivitāte - slēgta, bet plaša dušas kabīne, tādēļ ļoti piemērota koka namiem, pirtīm.

 

Reklāma
Reklāma

Dušas kabīne "Liepa".

* Kolekcijas dušas kabīņu stikli var būt: caurspīdīgi, pelēko tonēti, rakstaini, zaļgani, zilgani. Profili - baltā vai pelēkā krāsā.

 

Vairāk par duškabīnēm uzzini www.akolat.lv

 

Izvēlamies pamatīgu izlietni!

Akmens masas izlietnes dizainā ir lakoniskas, fundamentālas un vienkārši skaistas. Ērtas un viegli kopjamas. Interesanti, bet varbūt tieši izlietne kļūs par tavas virtuves vai vannas istabas odziņu!

Tā top akmens masas izlietnes!

Izlietnes pieejamas dažādās krāsās, vairāk uzzini www.akoltat.lv.

 

Apskati izlietņu jaucējkrānu bilžu galeriju!

Izlietnes maisītāja pirmā prasība ir – praktiskums. Taču atceries, ka prasību sarakstā der ieviest arī dizainu! 


Ja plāno remontdarbus vai tie tavā mājoklī jau rit pilnā sparā, noteikti apmeklē būvniecības interneta veikalu www.akolat.lv