IKEA virtuves iekārtas. Kuru tu izvēlētos sev?

Virtuve – tā ir vieta, kur deg ģimenes pavards un kuru ne viena vien ģimene apdzīvo visvairāk. Jau no laika gala uguns un vieta, kur tiek gatavots ēdiens, ir saistīta ar ģimeni un sanākšanu kopā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Projektējot virtuvi, vienmēr jādomā par tās ērtumu, funkcionalitāti – lai viss būtu īstajās vietās un tieši tā, kā tas ir vajadzīgs. Taču ir visai pagrūti uzreiz saprast gan savas vajazdības, gan arī iespējas, kā arī gaisotni, ko vēlamies radīt. Bieži gadās apjukt plašajā piedāvajumā -  beigu beigās neapmierināti paņemam to, kas šķiet visvienkāršāk un ātrāk realizējams, lai beidzot būtu miers!

IKEA ir draudzīgs ražotājs – ar savu skandināvu mieru, formu tīrumu un harmonisko dzīves redzējumu pircējam piedāvā saprātīgus un saprotamus risinājumus virtuvēm un ne tikai. Lai gan netiek piedāvati īpaši spec pasūtījumi, taču, ikkatrs spēs rast risinājumu savai virtuvei no jau katalogā esošajiem virtuves skapīšiem. 

 

Piedāvājumā ir plašas komplektācijas iespējas, materiālu izvēle, furnitūru daudzveidība, arī dizainiski virtuvi būs iespēja lieliski sasaistīt ar pārējām telpām. Un pats galvenais – izmaksas un gala rezultātu redzēsim jau uzreiz. Vēl jo vairāk - ja pietiek pacietības, tad virtuvi ir iespēja sakomplektēt arī pašiem majās, nesteidzīgā gaisotnē pie tējas tases, jo IKEA visiem saviem pircējiem piedāva iespēju lietot 3D projektēšanas programmu IKEA HOME PLANNER, kur vienkārši un saprotami varam tikt pie gala rezultatā arī bez dizainera starpniecības – netērējot savu dārgo laiku. Protams, veicot pasūtījumu virtuvei, pašā beigu posmā dizainera konsultācija noteikti būs nepieciešama, taču jūs jau pirms tam būsiet guvuši lielisku priekšstatu par vēlamo dizainu un izmaksām. Bet, ja savu virtuvi tomēr uzticiet projektēt profesionaļiem, veikala IRIDEJA.lv draudzīgie dizaineri Jums palīdzēs, piedāvājot labākos risinājumus.

 

IKEA saviem pircējiem piedāvā nokomplektēt virtuvi, sākot ar izlietni, tehniku, skapīšiem, līdz pat dvielīša turētājam un pašam dvielītim.

 

Sekojot jaunākajām tendencēm, IKEA klienti iecienījuši glancētas, spīdīgas MDF fasādes, kas šobrīd kļuvušas īpaši aktuālas. Tās ienes mūsdienīgu mirdzumu ikkatrā, nedaudz jau „noputējušā” dizainā, savukārt klasikas cienītajiem IKEA piedāvā plašu dabīgā koka un matēti krāsotu fasāžu klāstu, kas kopā ar rūpīgi izraudzītu furnitūru, būs reizē modīga, bet saglabās klasisko piesitienu. 

Reklāma
Reklāma

 

Arī aksesuāru izvēle ir ļoti būtiska, projektējot savu jauno virtuvi. Ko gan līdz labs skapīšu izvietojums, ja pašu skapīšu lietošana ir apgrūtināta? Tādās reizēs lieti noder visi tie mazie sīkumi, ko parasti atstājam kā pēdējos, taču tos ir ļoti būtiski paredzēt jau projektēšanas procesā. Īpaši ērti ir IKEA virtuves aksesuāri – pie sienas stiprināmi stienīši garšaugu, virtuves piederumu u.c. piekaramu priekšmetu glabāšanai, tāpat arī atvilktņu un skapīšu „pildījumi” – furnitūra, kas paredzēta ērtai priekšmetu glabāšanai. Arī virtuves dēlīši, apgaismojums u.t.t – par to noteikti nevajag aizmirst!

 

 

 

Pavasaris ir laiks pārmaiņām, un nevietā būs krist pesimismā par to, ka viss ir sarežģīti. Taupot Jūsu laiku, naudu un nervus, veikals IRIDEJA.lv piedāvā ērtu, ātru un kvalitatīvu IKEA virtuvju projektēšanu, komplektēšanu un piegādi + tiešām pieredzejis meistars veiks montāžu Jums ērtākajā laikā. IKEA ir kompānija visiem – ikviens no plašā preču klāsta atradīs tieši sev nepieciešamo. Izklausās neticami? Pārliecinies, apskatot IKEA online katalogus www.ikea.com

www.irideja.lv