Mammas testē Philips Avent elektrisko krūts piena sūkni: "Tas ir ātrs, maigs, kluss un viegls!"

"Īpaši pielāgots māmiņas un zīdaiņa fizioloģijai," tā raksturots Philips Avent jaunums – elektriskais krūts piena sūknis. To, ka sauklis atbilst patiesībai, apliecina trīs jaunās māmiņas, kuras pēc ierīces testēšanas vairāku nedēļu garumā atzīst – tas ir labākais palīgs piena krājumu veidošanā un pret piena sastrēgumiem krūtīs.
Krūts piena sūknis ir neatsverams palīgs māmiņām, kad izveidojušies piena sastrēgumi, vai gadījumiem, kad jāizveido piena uzkrājumi, lai māmiņa var izskriet kaut vai pie dakteriem un tētis vai kāds cits ģimenes loceklis var bērniņu pabarot.

FOTO: Shutterstock.com

Krūts piena sūknis ir neatsverams palīgs māmiņām, kad izveidojušies piena sastrēgumi, vai gadījumiem, kad jāizveido piena uzkrājumi, lai māmiņa var izskriet kaut vai pie dakteriem un tētis vai kāds cits ģimenes loceklis var bērniņu pabarot.

Visas jaunās māmiņas, kuras testēja jauno Philips Avent elektrisko krūts piena sūkni, uzsver, ka tas ir ļoti saudzīgs, pat veic tādu kā masažās funkciju, tas ir ātrs, viegls un kluss, tāpēc izmantojams pat nakts stundās, netraucējotpaveiktu  mājinieku miegu. Piena sūkņa uzgalis ir mīksts un 98,8 % der visām krūšu galu formām un izmēriem, bet īpaša tehnoloģija, kas radīta iedvesmojoties no mazuļa zīšanas procesa, nodrošina ātrāku piena plūsmu. Un vēl viena svarīga nianse – Philips Avent elektrisko krūts piena sūkni paredzēts izmantot, sēžot taisni un nav nepieciešams liekties uz priekšu vai kā citādi, lai veiksmīgi atsūknētu pienu. Māmiņa var ļauties atelpas mirklim, kamēr sūknis paveiks uzdevumu.

 

 

Piena sūkni testē Mamma Kristīne

"Saņemot Philips Avent piena sūkni, ļoti patīkami pārteidza tā modernais dizains. Pats aparāts ir neliels, viegls un maigi rozā krāsā – atgādina gaisīgu zefīru.

Lietošanas instrukcija ir viegli uztverama un iekļauj visu informāciju, kas jāzina par šo lielisko piena pumpi, tā lietošanu un kopšanu. Piena pumpis nesatur daudz detaļu, to var viegli un ātri salikt un sākt lietot. Mani pārsteidza, cik tas klusu darbojas.

 

Man personīgi, ļoti patīk krūts stimulācijas funkcija, it sevišķi gadījumos, kad izveidojušies piena sastrēgumi. 

 

Vēl man ļoti patīk, ka pats var regulēt piena atslaukšanas intensitāti.

 

Pirms nepilna gada izmantoju rokas piena pumpi (citas firmas). Pēc sajūtām ir kā līdzībā – iet pa bezceļiem ar basām kājām vai braukt pa asfaltu ar luksusa klases auto. Lietojot Philips Avent piena sūkni, ir sajūta it kā bērns zīstu, nevis piena pumpis darbotos. 
 

Šo piena pumpi noteikti iesaku iegādātes topošajām un jaunajām māmiņām, kā palīgu, kad izveidojušies piena sastrēgumi, vai gadījumiem, kad jāizveido piena uzkrājumi, lai māmiņa uz brīdi var izskriet pie dakteriem vai kur citur un tētis vai kāds cits ģimenes loceklis var bērniņu pabarot. 

Man ļoti patīk arī Philips Avent pudelītes knupis, kas pēc formas atgādina mammas krūts galu – mans bērniņš labprāt to pieņēma."

Reklāma
Reklāma

 

Piena sūkni testē Mamma Jurita

"Esmu pārsteigta par to, cik patīkami un ērti ir iespējams lietot Philips Avent piena pumpi. Novērtēju ne tikai tā lielisko funkcionalitāti, bet patīk arī dizains, un tas, ka piena sūknis ir salīdzinoši mazs.

Tā lietošanas instrukcija ir saprotama, taču man gribētos papildus nelielu infografiku par ierīces darbības režīmiem. Sākumā arī nesapratu, vai akumulators ir lādējams. Manā uztverē vienīgais piena sūkņa mīnuss ir tas, ka ierīce visu laiku jātur rozetē pie elektrības.
 

Pumpja darbība ir maiga, un, ja tas pie krūts pievienots pareizi, tad to nevar just.

 

Patīk, ka sākumā ir masāžas režīms. Tāpat gribu uzsvērt, ka, lietojot piena pumpi, patiešām ir iespējams sēdēt taisni, atslābinoties – neviena piena pilīte nenotecēja garām. Jāpiebilst, ka, lai gan piena atslaukšanas iestatījumi ir skaidri, tomēr lietoju vienu – to pašu, kas oriģināli pirmais ieslēdzas, jo man tas bija piemērotākais."

 

Piena sūkni testē Mamma Amanda

"Piena sūknis ir ļoti ērts, funkciju veic maigi, nesāpīgi un, galvenais, ir kluss, kā arī viegli kopjams un saliekams. 

 

Izlasot lietošanas instrukciju, ir saprotamas funkcijas un viegli izvēlēties sev piemērotāko.

 

Man arī patīk, ka pumpim ir garš strāvas vads, kas ļauj variēt ar savu atrašanās vietu, un sūknis pilda savu darbiņu ātri, turklāt tas ir viegls. Tāpat ir ļoti ērti, ka pēc piena atslaukšanas, ja nepieciešams, pudelei uzreiz var likt uzgali un barot bērnu.

Esmu priecīga, ka man ir iespēja lietot tieši Philips Avent elektrisko krūts piena sūkni un noteikti iesaku arī citām māmiņām. Pateicoties šim pumpim un tā darbības ātrumam, esmu ietaupījusi laiku, ko varu pavadīt ar mazo, un esmu izvairījusies no piena sastrēgumiem krūtīs.
Jāpiebilst, ka šīs pudeles uzgalis šobrīd ir vienīgais, kuru mazā atzinusi par labu esam un ar kuru iespējams viņu pabarot no pudeles."

Saistītie raksti