Atkal šmuce? "Gege" zina, kur šmucītēm īstā vieta!

Starp vecākiem runājot, reizēm dzīve ar pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem var sanākt diezgan sūdi*m pilna. It sevišķi, ja nav atrastas tās īstās un vienīgās… autiņbiksītes! Vai arī pirkumu sarakstā starp pienu, maizi un miskastes maisiem aizmirsusies šī tik ļoti svarīgā lieta.
Abonējot GEGE servisu, ar vienu klikšķi tu vari nodrošināt autiņbiksīšu krājumus līdz pat mirklim, kad mazajam ķiparam tās vairs nebūs vajadzīgas.

FOTO: Publicitātes foto

Abonējot GEGE servisu, ar vienu klikšķi tu vari nodrošināt autiņbiksīšu krājumus līdz pat mirklim, kad mazajam ķiparam tās vairs nebūs vajadzīgas.

Tas mirklis, kad roka sniedzas pēc pēdējā pampera iepakojumā, pienāk daudz ātrāk, nekā to gaidām. Domājam, ka jaunajiem vecākiem šīs situācijas nav svešas. Bet, ja mēs teiktu, ka tieši tādi paši nedaudz saguruši un brīžiem aizmāršīgi vecāki ir radījuši risinājumu, kas nedaudz atvieglo mammu un tētu jau tā piedzīvojumiem bagāto ikdienu? 

 

Abonējot GEGE servisu, ar vienu klikšķi tu vari nodrošināt autiņbiksīšu krājumus līdz pat mirklim, kad mazajam ķiparam tās vairs nebūs vajadzīgas. Un pats labākais – tās neaizņems vietu tavās mājās un vienmēr ieradīsies laikā! 

 

Grūti to aptvert, bet bērns pirmo divu gadu laikā izlieto vismaz 5000 autiņbiksīšu. Šis skaitlis nav mazs, tāpēc ir vērts atrast autiņbiksītes, kuras bērnam gribēsies vilkt desmitiem, simtiem un pat tūkstošiem reižu. Galvenās vadlīnijas pēc kurām vadīties – vērot savu bērnu, viņa komfortu un efektivitāti, vai tās izdara savu galveno uzdevumu! Kā viena no mammām saka: “Tā kā tās ir tik elpojošas, manam mazajam nekad nav bijuši autiņbiksīšu izraisīti izsitumi, kopš mēs sākām lietot GEGE. Plānas, bet ļoti absorbējošas un pasargā no noplūdēm. Un, protams, tik foršas apdrukas!”

Reklāma
Reklāma


GEGE autiņbiksītes ir īpaši radītas, lai bērns tajās justos ērti, bezrūpīgi varētu velties, rāpot skriet un pilnvērtīgi izbaudīt kustību prieku. Kā arī ir padomāts par to, lai autiņbiksīšu uzvilkšana un novilkšana būtu pēc iespējas ātrāka un vienkāršāka. 

 

Liekas nedaudz par labu, lai tā būtu patiesība? Tev ir iespēja izmēģināt GEGE servisu pilnīgi bez maksas! Bez slēptiem nodomiem, bez saistībām, kā vecāki vecākiem. Piesaki savu bezmaksas paraudziņu komplektu www.thegege.com!
 

Saistītie raksti