Pudelīte ar lēnu piena plūsmu un iestrādātu temperatūras indikatoru. NUK pudelītes testē mammas un bēbīši

Pilns vēders mazajam ir pirmo dzīves mēnešu prioritāte! Ja mazulis ēd pienu no pudelītes, vecākiem liels atbalsts ir ērtas un viegli kopjamas pudelītes. Četras ģimenes ar bēbīšiem testēja trīs dažādas NUK pudelītes un secina – tās lietot ir prieks!
NUK pudelītes ir aprīkotas ar dažādiem knifiņiem, kas atvieglo ikdienu vecākiem un mazajiem ēšanu padara par īstu baudu!

FOTO: Publicitātes foto

NUK pudelītes ir aprīkotas ar dažādiem knifiņiem, kas atvieglo ikdienu vecākiem un mazajiem ēšanu padara par īstu baudu!

Mazā NUK pudelīte First Choice+ (0-6 mēneši), 150 ml

Pudelīte īpaši piemērota jaundzimušajiem, kuriem ir ļoti būtiski, lai pieniņš no pudelītes plūstu lēnām un mazais neaizrītos. Piemērota arī līdzi ņemšanai sava izmēra dēļ.

 

  • Pudele ar ortodontisko knupīti un pretkoliku sistēmu Anti-Colic Air System veicina dabisku šķidruma plūsmu – mazais ēd, neuzņemot lieko gaisu.
  • Ar temperatūras indikatoru - lai atvieglotu ikdienu vecākiem un lai mazulis saņemtu pienu vajadzīgajā siltumā.
  • Ērti turēt rokās.
  • NUK pudelītēm var pielāgot knupīša izmēru pēc vajadzības.

 

Šo pudelīti izmēģināja arī 4 mēnešus vecs bērniņš. Stāsta viņa mamma: 

“Pudelītei ir ērts knupītis. Laba šķidruma plūsma, bērns nesarijas gaisu. Viegla kopšana. Vērtīgi ir tas, ka pudelītē iestrādāta temperatūras kontrole.” 

 

Arī 6 mēnešus vecās Noras mamma atzīst, ka knupītis, pa kuru lēni tek piens, ir ļoti svarīgs. “Ar visiem centieniem panākt krūts zīšanu, tas nav izdevies, tāpēc pudelīšu ziņā jūtamies kā eksperti. Nora kopš dzimšanas ēd atslauktu mātes pienu. Pirmajos mēnešos ļoti svarīgi mums bija, lai pudelītes knupītis ir ar iespējami mazāku plūsmu. Lai ēšanas process noritētu lēnāk un mierīgāk. Pretējā gadījumā notiek aizrīšanās un pastiprināta piena atgrūšana. NUK pudelēm var nopirkt dažādus knupjus. Tie atšķiras ar burtiem S/ M/ L. S ir paredzēts ūdenim, tējai un atslauktam pienam. Pieredze rāda, ka nopirkt pudeli ar lēni tekošu knupi ir milzīga problēma, sevišķi, kad ar atslauktu pienu jābaro jaundzimušais. Kad bērniņš ir jau lielāks, tad arī atslauktu mammas pienu var dot no M knupīša, jo mazais jau pats labi kontrolē cik daudz un cik strauji vēlas ēst.

 

Nora izpēta pudelīti. Foto no privātā arhīva.

 

Lielā NUK pudelīte First Choice+ (0-6 mēneši), 300 ml

Piemērota jau lielākam mazulim, kam ēdienreizes apjoms ir lielāks nekā jaundzimušajam. 

  • Pudele ar ortodontisko knupīti un pretkoliku sistēmu Anti-Colic Air System veicina dabisku šķidruma plūsmu – mazais ēd, neuzņemot lieko gaisu.
  • Ar temperatūras indikatoru, kas nodrošina, ka mazulis saņem pienu vajadzīgajā siltumā
  • Ērti turēt rokās
  • Pietiekams tilpums jau palielākiem mazuļiem
  • Pudelītei var pielāgot dažāda veida un izmēra knupīšus

 

Par pudelīti stāsta Lauras (8 mēneši) mamma: “Ļoti laba, liela izmēra pudelīte mazuļiem no dzimšanas. Glīts un ergonomisks dizains, pateicoties viegli ieliektai vidusdaļai, pudelīte ērti ieguļ rokā. Temperatūras indikators nodrošina, ka mazulim netiek iedots pārāk karsts dzēriens. Silikona uzgalis atgādina māmiņas pupiņu.”

 

Par pieredzi ar pudelīti stāsta kāda 5 mēnešus veca krūts bēbīša mamma: “Mazajam tagad ir pieci mēneši, viņš ir pilnīgs krūts bērns un nekas nav lietojis pudelītes. Tomēr, laikam ejot, ir pienācis brīdis, kad gribas kaut nedaudz laiku sev, tāpēc izmēģinājām trīs pudelītes, no kurām mēģināju dot gan ūdentiņu, gan atslauktu pienu. Par visām pudelītēm mazais izrādīja interesi, gribēja pats turēt un zelēt, bet zīst nesāka. Viņš kaut kā neizprata, kāpēc jāēd no glāzes ar “pupu”, ja blakus ir mamma. Māmiņa izlēma piedāvāt mazajam NUK pudelīti ar iemuti dzeršanas mācīšanai – par to lasi tālā!

 

NUK pudelīte ar iemuti dzeršanas mācīšanai 

(paredzēta mazuļiem no 6 līdz 18 mēnešiem)

Piemērota lielākiem mazuļiem, kas var jau uzsākt mācīties dzert no lielo bērnu traukiem! 

 

  • Mīksts un izturīgs silikona knupītis.
  • NUK Anti-Colic gaisa sistēma mazina zīdaiņu kolikas, ko izraisa nevēlama gaisa norīšana.
  • Neslīdīgi rokturi, lai mazulis varētu pudelīti noturēt pats.
  • Pudelītei ir aizsargvāciņš, uzskrūvējams gredzens, īpaši plats kakls un noslēdzošais disks. Visas sastāvdaļas ir viegli noņemamas.
  • Savienojama ar visiem NUK First Choice produktiem.

 

Par pudelīti stāsta 5 mēnešus vecā mazuļa mamma: “Pēc aptuveni nedēļas pūliņiem no šīs pudelītes mazais sāka dzert diezgan labi.  Ļoti patīk, ka pudelīti var ērti turēt bērniņš pats ar abām rociņām. Visas pudelītes ir ērti izmazgāt un sterilizēt katru detaļu.”

 

Pieredzē dalās 8 mēnešus vecās Lauras mamma: “Pudelīte ir neliela izmēra un viegla, kā arī tai ir ‘rokturi’ abās pusēs, kas padara to ērti satveramu. Mazulīte mācās to pacelt pati pie mutes. Ar katru dienu sanāk arvien labāk. Pudelītē bieži pasniedzam siltu tēju, kas mazulītei garšo. Ļoti ērts ir uz pudelītes esošais temperatūras indikators. Mazulīte sāka dzert vairāk šķidruma tieši, kad piedāvājām šo jauno pudelīti.”

 

Laura mācās dzert! Foto no privātā arhīva.

 

Arī 6 mēnešus vecā Nora izmēģināja šo pudelīti un mammai īpaši patika, ka tai var uzlikt arī parastās pudelītes knupīti: “Vēl kā plusu var pieminēt iespēju nomainīt snīpīšpudelei knupi uz parastās pudelītes knupi, tad bērns var ērtāk mēģināt pudeli noturēt rokās pats.”

Saistītie raksti