Apsārtums pazūd kā nebijis! Efektīvi maigas smaržas produkti – Bübchen ādas kopšanas līdzekļi

Mazgāšanās un ādas kopšana zīdaiņa vecumā ir īpaša aktualitāte – mazuļa ādai vēlamies tos pašus labākos, maigākos līdzekļus. Gan attīrīšanai, gan mitrināšanai, gan aizsardzībai no sliktajiem laikapstākļiem talkā nāk Bübchen produkti. Tos izmēģināja mazuļi ar mammām un atzīst – produkti ne tikai patīkami smaržo, bet arī ir efektīvi.
Ja mājās ienāk zīdainis, tad vannas istabā ienāk Bübchen! Mazuļi ar mammām testē ādas kopšanas līdzekļus.

FOTO: Publicitātes foto

Ja mājās ienāk zīdainis, tad vannas istabā ienāk Bübchen! Mazuļi ar mammām testē ādas kopšanas līdzekļus.

Ko mammas īpaši novērtēja Bübchen produktos

  • Maiga un patīkama produktu smarža,
  • Lieliskas iedarbības krēmi – mazina apsārtumu un redzami uzlabo ādas stāvokli,
  • Īpaši novērtēts tika iepakojums – pudelītes ar pumpiņām sānos, lai neslīd laukā no rokas,
  • Ādas kopšanas produkti ļoti labi iesūcas ādā,
  • Pudeles no otrreiz pārstrādātas plastmasas.

 

Mazgāšanās priekiem dušas krēms Bübchen Wasch & Dusch Creme

Dušas krēma sastāvā ir mandeļu eļļa un losjons, sastāvdaļas ir īpaši maigas. Krēms nesatur minerāleļļas un krāsvielas, pH neitrāls. Mazgāšanas līdzeklis, kas piemērots mazuļiem jau no dzimšanas. 

 

Mamma Inguna ar vienu gadu veco dēlu Miku izmēģināja šo dušas krēmu. Kā pozitīvo viņa min piemēroto iepakojumu: “Man ļoti patīk, ka iepakojumu, mazgājot bērnus, ir ērti noturēt rokās – malas ir ar pumpiņām un pudelīte neslīd ārā. Krēma smarža ļoti patīkama, maiga un neuzbāzīga. Tas forši puto un pēc mazgāšanas bērns šķiet tik maigs!” 

 

Mamma 8 mēnešus vecai meitiņai atzīst, ka viņu ģimenei un mazulim šis mazgāšanas līdzeklis bija ļoti piemērots. Lūk, ko stāsta mazulītes mamma: “Patīkama smarža un visai bieza konsistence. Mazgājot mazuli, dušas želeju saputojām maigās putās. Pēc vannošanas mazuļa āda bija patīkami gluda un slīdīga, it kā to pārklātu aizsargkārtiņa, saglabājot dabisko mitruma līmeni. 

 

Savukārt Noras ģimene kā plusu uzskata Bübchen produktu pudelītes, kas ražotas no otrreiz pārstrādātas plastmasas, kas mūsdienās ir būtiski.

 

Apsārtums pazūd kā nebijis! Autiņbiksīšu zonai un krociņām – Bübchen Baby Creme 

Mazuļa ikdienas kopšana nav iedomājama bez autiņbiskīšu zonas kopšanas, jo iekaisis dupsis gadās tik daudziem mazuļiem! Pateicoties sastāvā esošajam kumelīšu ekstraktam, cinka oksīdam un pantenolam, krēms baros un mitrinās ādu, sniedzot ātru un drošu palīdzību apsārtušai un iekaisušai ādai. 

 

Kā atzīst 8 mēnešus vecās meitenītes mamma, lietojot šo krēmu, apsārtums ātri vien mazinājies, turklāt šo krēmu lietoja ne tikai autiņbiksīšu zonā, bet arī locītavās. Savukārt 4 mēnešus vecā bērniņa mamma norāda, ka krēmam ir patīkama smarža, pēc tā lietošanas āda ir patīkami maiga. “Lietojām visa ģimene!” viņa piebilst. Arī mamma Inguna atzīst, ka dienas laikā apsārtums, lietojot šo krēmu, pazudis kā nebijis.

 

Ādas mitrināšana pēc vannas ar Bübchen Milk

Maigs ādas kopšanas līdzeklis, kas piemērots lietošanai ikdienā zīdaiņiem jau no dzimšanas. Krēms saglabā ādu maigu un elastīgu, aizsargā pret pārāk lielu sausumu. Piemīt pretiekaisuma iedarbība. 4 mēnešus veca mazulīša mamma atzīst, ka apmēram nedēļas laikā, lietojot šo krēmu, bērna ādas stāvoklis uzlabojies. “Tas ir vieglas konsistences, viegli uzklāt uz ādas, ātri uzsūcas, neatstājot traipus uz apģērba. Lietojot nedaudz vairāk nekā nedēļu, bērna ādas stāvoklis uzlabojās, jo bija sausi pleķīši,” stāsta māmiņa.

 

Par krēmu stāsta arī Noras mamma: “Mums svarīgi ir, lai mūsu izmantotie produkti nesaturētu bīstamas vai veselībai kaitīgas sastāvdaļas. Izvēloties kosmētikas produktus veikalā, izmantojam aplikāciju INCI Beauty. Tajā, noskenējot preces svītrkodu, aplikācija dod vērtējumu skalā no 0-20 par produktā esošajiem ķīmiskajiem elementiem. Ja ir tuvāk nullei, jo produktā ir liels nevēlamo vielu īpatsvars. Ja rezultāts ir tuvāk 20, produkta sastāvs ir nekaitīgāks. Šī ķermeņa pieniņa vērtējums ir gana labs – 13,2.”

 

Maigiem pieskārieniem un ādas baudījumam Bübchen Baby Öl 

Šī sviests un saulespuķu eļļa maigi attīra, mīkstina un parūpējas par mazuļa jutīgo ādu, bet taukskābes no augu eļļām pabaro ādu un mazina apsārtumu. 

Bübchen eļļa ir teicami piemērota mazuļa masāžām.

8 mēnešus vecās mazulītes mamma atzīst, ka šī ir ļoti maiga eļļa, kura ātri uzsūcas un neatstāj taukainas pēdas vai eļļainu spīdumu, eļļai ir neitrāla smarža. Arī 4 mēnešus vecā bērniņa mamma atzīst, ka eļļa ātri uzsūcas un neatstāj traipus uz apģērba. Savukārt Noras mamma ir izpētījusi, ka eļļai ir izcili labs vērtējums aplikācijā, kas nosaka produkta sastāvu – šai eļļai tas ir 19,7 skalā no 0 līdz 20, kur 20 ir pats labākais vērtējums.

 

  • Ko varam secināt? Bübchen produkti, kas jau ir iekarojuši stabilu vietu Latvijas ģimeņu vannas istabas plauktiņos, turpina iekarot jauno vecāku sirdis. Kā arī norāda mamma Inguna: “Jau iepriekš esmu lietojusi Bübchen produktus, man patīk!”

 

Saistītie raksti