Labi izšķīst un patīk bērnu vēderiem: "Friso Gold 3" testē Tomass, Miks un Viktorija

Sasniedzot gada vecumu, visbiežāk bērns jau pagaršojis teju visu to, ko ēdam mēs, pieaugušie. Taču mazais cilvēks turpina gana strauji augt un intelektuāli attīstīties, apgūstot neskaitāmas prasmes, tāpēc uzturam ir īpaši svarīga loma. Un piena maisījums bērniem no gada vecuma ir drošs veids, kā papildināt sava mazuļa ēdienkarti ar viņa organismam nepieciešamajām vielām.
Friso Gold 3 var aizstāt pat kādu ēdienreizi, piemēram, launagu.

FOTO: Artūrs Ķipsts

"Friso Gold 3" var aizstāt pat kādu ēdienreizi, piemēram, launagu.

Friso Gold 3” ir speciālais piens bērniem no 1 gada vecuma, ar kuru gan papildināt ēdienreizi, gan kādu maltīti aizstāt, jo piena maisījums ierindojams sabalansēta uztura topa augšgalā. 

 

“Friso Gold 3” ir izstrādāts, lai apmierinātu augoša bērna uzturvajadzības – 

 

tā sastāvā iekļautas arī probiotikas, dzelzs, selēns, nukleotīdi, taurīns un virkne citi augošajam organismam tik nepieciešamie vitamīni un minerālvielas.

 

Svarīgi, ka piens, no kā tiek gatavots “Friso Gold 3” maisījums, tiek iegūts uzņēmuma saimniecībās, turklāt jāuzsver, ka lauksaimnieki ir arī uzņēmuma līdzīpašnieki. Vairāk nekā 14 000 saimniecību un 150 gadu pieredze piena lopkopībā tiek izmantota, lai radītu ideālus vides apstākļus augstas kvalitātes piena ražošanai. Un to novērtē mazo cilvēku punči – pat tad, ja bērnam bijušas kādas problēmas ar vēdera izeju, tas saregulējas, regulāri lietojot uzturā “Friso Gold 3”. Jo, kā jau minēts, tā sastāvā ir arī probiotikas. 

 

Šo piena maisījumu testē Tomass (1,4 gadi) 

 


Tomasa mamma Arīna atzīst, ka līdz šim lietots cits piena maisījums, “un uzreiz jau jūtu atšķirības”.  

  • Friso Gold 3” maisījums nav tik taukains. Pudelīte nav taukaina pēc lietošanas;
  • piena pulveris ļoti labi izšķīst un nepaliek kunkuļi, kā tas ir vairākiem citiem maisījumiem;
  • šis piena maisījums ir saldāks nekā mūsu iepriekš lietotie. Arī pēc smaržas, tāpēc domāju, ka ir labs bērniem–neēdājiem, jo aromāts arī kārdina.

 

Ieteikums

Šķīdinot maisījumu, nevajadzētu ļoti kratīt pudelīti, jo veidojas lielas putas!
 

“Tomasam garšoja, pamanīju arī, ka vēdera izeja dēlam kļuvusi mīkstāka, labāka (no iepriekš lietotā piena maisījuma mēdza būt aizcietējumi),” 

 

atklāja Arīna un piebilst, ka tagad, kopš tiek lietots “Friso Gold 3”, naktīs bērns labāk guļ: “Šo maisījumu lietošu arī turpmāk.” 

 

“Friso Gold 3” testē Miks (1 gads)

Puisēna mamma Ingūna atzīst – maisījums izšķīst labi, arī iepakojums ļoti ērts: “Pagaršoju – likās garša tāda bagātīgāka un pienaināka nekā citas firmas maisījumiem. Iedevu Mikam – garšoja un izēda pusi porcijas (tas ir daudz, jo viņš joprojām niekojas ar manu pupu). Pamazām pārejam uz maisījumu, un liekas, ka ”Friso Gold 3" varētu būt labs variants! Turpināsim testēt."

 

Piena maisījumu vērtē Viktorija (3,5 gadi)

 

 

Stāsta mamma Sigita: “Lai gan Viktorijai ir jau 3,5 gadi, rītos – parasti viņa mostas pirms plkst. sešiem – meitai ir vajadzīgs pieniņš. Tāpat kā vakaros pirms gulētiešanas. Un tas nekas, ka vēl nesen kārtīgi paēsts – pieniņš ir neaizvietojams!
 

“Friso Gold 3” piena maisījumu līdz šim nebijām meitai pirkuši, taču Friso Gold 2 un Friso Gold 1 gan viņa ēda pat zīdaiņa vecumā, un Viktorijai tas vienmēr garšojis, kā arī nav bijušas problēmas ar vēdera izeju vai atgrūšanu. 

Tā kā meita jau no dzimšanas galvenokārt ēda piena maisījumu, bijām pamēģinājuši dažādus, īpaši tos, kas paredzēti pēc sešu mēnešu un pēc tam arī pēc gada vecuma. Viktorijai derēja tikai divi, no kuriem viens bija Friso Gold 2. 
 

Kā jau minēju, ēdot šo piena maisījumu, meitai vienmēr viss bija kārtībā ar vēdera izeju, nebija atgrūšanas vai alerģiskas reakcijas (no viena cita, samērā dārga piena maisījuma tāda bija). 

Friso zīmolu maisījumiem ir tiešām patīkama smarža, kas man nav mazsvarīgi, jo esmu dikti jutīga uz tādām lietām, un pulveris viegli un ātri izšķīst – arī tas ir liels plus, jo vairākiem citiem bija jāņem talkā karotīte, lai izmaisītu kunkulīšus pudelē, un tas ir apgrūtinoši. 
 

Lai gan pirmos divus vakarus Viktorija ar aizdomām skatījās “Friso Gold 3” virzienā, jo pēdējā laikā lietojām citu mākslīgā piena maisījumu, tomēr jau trešajā dienā tas guva meitas atzinību. 

 

Šodien veikalā, ejot garām plauktiem ar piena maisījumiem un starp tiem ieraugot “Friso Gold 3”, viņa jau priecīgi rādīja: “Lekul mans pieniņš!”

 

Un nu tas tiešām kļuvis par viņas rīta un vakara pieniņu!" 

 

Ja vēlies arī izmēģināt “Friso Gold 3” 400g, tad, ievadot kodu mtfriso, saņemsi 50 % atlaidi līdz 31.01.23. Pērc ŠEIT

Saistītie raksti