Zīmējumu konkurss visu vecumu dalībniekiem – izdomā savu tetovējuma dizainu un laimē desmitās paaudzes APPLE iPad

Saldumu zīmols KIDDY rīko starptautisku zīmējumu konkursu visām vecuma kategorijām. Dalībnieki var laimēt piecus planšetdatorus APPLE iPad, bet vēl desmit cilvēki, kas iegūs lielāko balsu skaitu “skatītāju simpātiju” kategorijā, iegūs saldu komplektu no KIDDY vairāk nekā 50 eiro vērtībā.
Saldumu zīmols KIDDY rīko starptautisku zīmējumu konkursu

FOTO: Publicitātes foto

Saldumu zīmols KIDDY rīko starptautisku zīmējumu konkursu

Konkurss tiek rīkots vienam no populārākajiem KIDDY produktiem – šokolādes olām

KIDDY Tattoo, kurās tradicionāli tiek ievietota uzlīme – tetovējums. Šī ir unikāla iespēja

redzēt paša radītu dizainu uzlīmju kolekcijā Kiddy Tattoo. Līdz šim brīdim ir izmantots

profesionāls dizains, taču pirms vasaras un garajām brīvdienām uzņēmums nolēmis sniegt iespēju jaunajiem māksliniekiem izveidot SAVU dizainu, kas būs pieejams KIDDY šokolādes olās ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs.

 

Lai piedalītos konkursā, ir jāizveido kampaņai atbilstošs tetovējuma dizains un līdz 2023. gada 23. jūnijam jāiesniedz pieteikums ŠEIT. To var aizpildīt burtiski dažu minūšu laikā. 

 

Dizaina autors var būt jebkurš interesents – vecumam un dzīvesvietai nav nozīmes. Tāpat piedalīties var arī profesionāli dizaineri, taču viņu darbi tiks vērtēti atsevišķā konkursa kategorijā.

 

Dizainam jāatbilst kampaņas galvenajai tēmai – “Green Hero” (zaļais varonis) – apkārtējās pasaules glābšana un mazie soļi, kurus mēs katru dienu veicam šī mērķa īstenošanai.

 

Pēc tam visiem interesentiem būs iespēja nobalsot par iecienītāko dizainu. Uzvarētāji tiks izvēlēti 3. jūlijā – viens katrā kategorijā:

  • Vecumā līdz 10 gadiem;
  • 11–15 gadi;
  • 16–20 gadi;
  • 21+ gadi;
  • profesionālie grafiskie dizaineri.

 

Katrs no šiem pieciem uzvarētājiem iegūs desmitās paaudzes APPLE iPad planšetdatoru un iespēju redzēt savu dizainu Kiddy Tattoo uzlīmju kolekcijā, kas ir pieejama dažādās valstīs. Skatītāju simpātiju konkursā tiks noteikti desmit uzvarētāji – divi katrā kategorijā. Viņi saņems saldumu komplektus vairāk nekā 50 eiro vērtībā.

 

 

Konkursa kopējais balvu fonds ir 8000 eiro, konkurss notiek starptautiskā līmenī, tādēļ uzvarētāji varēs pieteikt savas balvas piegādi.

 

Par uzņēmumu KIDDY:
KIDDY produkti ir izgatavoti, izmantojot augstas kvalitātes tehnoloģijas un oriģinālas receptes. KIDDY piedāvā izmēģināt ne tikai šokolādes olas, bet arī šokolādes krēmus, konfektes un cepumus ar kakao. Dažādi un unikālie KIDDY saldumi noteikti radīs smaidu katra bērna sejā un pārsteig pieaugušos ar saldumu.

Saistītie raksti