Pēdējais brīdis pieteikties konkursam Superpuika - 2012!

 

Līdz 30. septembrim aicinām 1999. un 2000. gadā dzimušus zēnus pieteikties konkursam „Superpuika 2012”, ko nu jau 21. gadu rīko Tehniskās jaunrades nams „Annas 2”. Konkurss stimulē pusaudžus vispusīgai attīstībai un sniedz iespēju celt pašapziņu, publiski apliecinot savas spējas un talantus dažādos uzdevumos – praktiskos, fiziskos, radošos un intelektuālos.
10 zēni par Superpuikas titulu cīnīsies finālā, kas plānots nākamā gada martā Rīgas cirkā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

10 zēni par Superpuikas titulu cīnīsies finālā, kas plānots nākamā gada martā Rīgas cirkā.

 

Konkurss norisinās vairākās kārtās. 10 zēni par Superpuikas titulu cīnīsies finālā, kas plānots nākamā gada martā Rīgas cirkā. Pirmā kārta notiks šī gada 11. oktobrī TJN „Annas 2”.

 

Pagājušogad konkursa pirmajai kārtai bija pieteikušies ap 150 zēnu no visas Latvijas. Par „Superpuiku 2011” kļuva Eduards Mitris no Jēkabpils pamatskolas. Otro vietu izcīnīja Eduards Ancāns no Rožupes pamatskolas, bet trešo vietu dalīja Dāvis Daniels Anstrangs no Saldus sākumskolas un Patriks Kirkils no Rīgas Centra sākumskolas. Finālā sacentās arī Dāvis Barkāns no Rīgas 49. vidusskolas, Kārlis Ķuzis no Druvas vidusskolas, Emīls Koniševs no Briežuciema pamatskolas, Andris Maskalāns no Daudzeses pamatskolas, Artūrs Jurkāns no Madonas 1. vidusskolas un Nils Vaiders no Jēkabpils pamatskolas.

 

Konkursam var pieteikties tiešsaitē TJN „Annas 2” mājas lapā www.tjn.lv, pa telefoniem 67374093, 27071051, vai pie TJN „Annas 2” administratores.

Reklāma
Reklāma

 

Tehniskās jaunrades nams “Annas 2” bērniem un jauniešiem no 6 līdz 25 gadiem piedāvā 40 daudzpusīgas interešu izglītības programmas: tehniskā modelisma, amatniecības, multimediju un mākslu pulciņus, studijas un darbnīcas.

 

Sīkākas ziņas: www.tjn.lv vai pie konkursa koordinatores Jolantas Plūmes pa tel.: 27071051.