Kur iegādāties kvalitatīvas lietas skolai?

Gatavojoties skolai vai aprīkojot biroju, esam pieraduši skolas vai kancelejas preces iegādāties vai nu lielveikalos, kur tās ir salīdzinoši lētas, vai arī grāmatnīcās, kas šķietami pirmās nāk prātā, kad domājam par plašu izvēli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Taču ir vērts izmēģināt jaunus uzņēmumus, kuri aktīvi attīsta šo preču segmentu, jo tur iespējams atrast daudz kvalitatīvākas preces, kas, piemēram, attiecībā uz bērniem ir ļoti svarīgs kritērijs, kā arī daudz oriģinālāku un daudzveidīgāku preču piedāvājumu nekā ierastajos veikalos.

Viens no šādiem uzņēmumiem, kas pēdējā laikā aktīvi attīsta savu darbību bērnu preču segmentā, skolas, kancelejas un biroja preču piedāvājumā ir veikalu tīkls ELKOR. Uzņēmums īpašu vērību pievērš piedāvāto preču kvalitātei — lai arī daudzreiz šķiet, ka pildspalvai vai krītiņiem kvalitāte nav būtiska, tā tomēr nav, jo īpaši, ja tas attiecas uz bērniem. Jo, piemēram, lētie Ķīnas izstrādājumi bieži var būt kaitīgi bērna veselībai. Sortiments, kas pieejams Elkor veikalos ir sertificēts, atbilstošs ES standartiem un iegādāts no Eiropas ražotājiem, kas nozīmē, ka, piemēram, pildspalvas tinte, krītiņi, flomasteri ir bērna veselībai nekaitīgi, bet mugursomas veidotas tā, lai rūpētos par bērna mugurkaulu.

No 12.08.-19.09. tirdzniecības centrā Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, notiek Skolas preču gadatirgus un tā ir lieliska izdevība iepazīties ar šo piedāvājumu:
BĒRNIEM UN SKOLAI

Preces skolas ikdienai un radošām bērnu nodarbēm — vairāk nekā 11 000 pozīcijas. Simtiem veidu dažādas pildspalvas, flomasteri (ar dažādām smaržām, pūšamie u.c.), zīmuļi (ūdenī šķīstošie un parastie), krītiņi, akvareļu un guaša krāsas, otiņas, pasteļi, plastilīni. Papildu aprīkojums dažādām skolēnu nodarbēm — maisiņi apaviem, priekšauti, glāzītes krāsu ūdeņiem utml. Mācību palīgmateriāli — dienasgrāmatas skolēniem un skolotājiem, pašmācības grāmatas dažādu datorprogammu apguvei, dažādas vārdnīcas, enciklopēdijas, ilustrētie atlanti u.c. grāmatas.

Vairāk nekā 2500 veidi skolas somām un penāļiem. Penāļi ar dažādu aprīkojumu un funkcionalitāti, kā arī oriģināliem dizainiem, sākot no pasaku un multfilmu tēliem un beidzot ar mūsdienīgiem dizaina motīviem un šodienas bērnu elkiem, piemēram, Bakugan rotaļlietu tēliem. Skolas somām ir ļoti plaša izvēle no dizaina un funkcionalitātes viedokļa, kā arī ir īpaši domāts par kvalitatīvu somu piedāvājumu, kas nozīmē somas, kas ražotas, ievērojot bērna fizioloģiju un no kvalitatīviem materiāliem — izturīgas.

Skolas preču gadatirgus piedāvājumā arī:
•    bērnu apģērbi un apavi ikdienai un sporta nodarbībām
•    ergonomiskas mēbeles skolēniem (galdi, skapji, plaukti, gultas, galda lampas u.c.)
•    sporta un atpūtas preces — velosipēdi, skrituļslidas utml.

BIROJAM UN MĀJAI
Kancelejas preces — plašākais un kvalitatīvākais piedāvājums visā Rīgā, vairāk nekā 7000 pozīcijas. Mapes, vāciņi, biroja papīrs, galda piederumi, ofisa aprīkojums utt.

Plašākā kvalitatīvas tehnikas izvēle Rīgā — klēpja datori, netbuki, MP3 un Ipod atskaņotāji, printeri, skeneri, datoru aksesuāri, atmiņas kartes, bezvadu maršrutētāji, elektroniskās grāmatas, DVD, mobilie telefoni, foto aparāti u.c. preces.


Visu augstāk minēto preču sortimentu vari atrast tirdzniecības centrā Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, bet, ja vēlies iegādāties tehniku, ņem vērā, ka no 20.augusta tirdzniecības centrā Spice ir atvērts Latvijā lielākais elektronikas veikals ELKORTEHNIKA, kur līdz 31.augustam vairāk nekā 3000 tehnikas precēm pieejamas atlaides līdz pat 50%!

Plašāku informāciju par šiem un citiem Elkor veikaliem meklē www.elkor.lv.


Lai izdodas šogad iegūt jaunu pieredzi kvalitatīvu un izdevīgu pirkumu izvēlē!
 

Reklāma
Reklāma