"Dolē" Harijs Poters pirmklasniekiem mācīs burvju trikus

1. septembrī no plkst. 12.00 līdz 14.30 tirdzniecības centrs Dole aicina pie sevis Ķengaraga pirmklasniekus atzīmēt šo dienu ar jautrām izdarībām, koncertu un sarūpētām dāvanām. Svētku īpašais viesis un skolotājs būs brīnumu meistars Harijs Poters.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jauno burvju skolas programmā būs triki ar burvju zižļiem, mikstūru jaukšana, burvju zobenu gatavošana un slepeno karšu zīmēšana. Skolā varēs pieteikties ikviens interesents.
Kamēr Harijs Poters organizēs lielo parādi, labsirdīgais milzis Hagrits (atceraties pusmilzi, kas sargāja Cūkkārpu) vadīs skolas nodarbības burvju triku veidošanā. Profesors Strups rādīs brīnumus, ko ķīmijas stundās vēlāk apgūs arī visi skolēni, bet Hermiones vadībā katrs pirmklasnieks varēs atstāt savu plaukstas nospiedumu un ierakstīt savu vārdu lielajā pasākumu kopbildē, ko ikviens vēlāk varēs aplūkot Doles ekspozīcijā. Ballīti visiem dejotgribētājiem organizēs bērnu mūzikas grupa Mušas. Bērniem būs iespējams izpriecāties Annels piepūšamajās atrakcijās, kā arī par drošu ceļu uz skolu mācīs inspektori Runcis Rūdis un Bebrs Bruno. Vēl bērnus ar savām tiesībām un pienākumiem iepazīstinās Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvji.

T/c Dole katram, kurš šogad uzsāk mācības kādā no Ķengaraga skolām, sarūpējis skaistu pārsteiguma dāvanu. Kopumā šogad plānots apsveikt 442 pirmklasniekus no tuvējās apkārtnes skolām. Katrs pirmklasnieks saņems arī dāvaniņu kādā no tirdzniecības centra Dole veikaliem.

Skolas gaitu sākšana ir jauns un neparasts piedzīvojums katra pirmklasnieka dzīvē. Tāpēc šie svētki būs kā aicinājums neaizmirst, ka brīnumi ir un tiem vajag ticēt.

Tirdzniecības centrs Dole, tirdzniecības centru apvienības Galactico biedrs, apkārtējo skolu pirmklasnieku sveikšanu veic jau trešo gadu pēc kārtas. Iepriekšējos gados šie pasākumi guva ļoti lielu apmeklētāju atsaucību.
 

Reklāma
Reklāma